Scudo Sports

Ayos ormanı performans ve antreman...

Alperen

Aktif Üye
Tepki
147
Selamlar arkadaşlar....
Uludağ turunu geride bırakalı çok zaman oldu. Bu sürede biraz dinlendik ve enerji topladık. Şimdi antreman amaçlı İstanbul Yakacık'ta Aydos Ormanına gideceğiz.
20 Ocak pazar günü 08.30 da Velespit'in önünde buluşacağız.
Aydos ormanı parkur bilgisi : Zemin genellikle taşlık olacak, dik kayalık tırmanışları, sert kaygan ve uzun inişler bizleri bekliyor olacak tahminen 30 km lik bir parkur olacak. Öncelikle 7km kadar yer yer tırmanış ve ardından inişler olacak. Dar ve kaygan dere yataklarından inişler ve bolca çamur tepelerde halen kar olabilir. Büyük bir göletin etrafından dolanarak patika ve çamurlu yollardan devam edeceğiz....

Scudo
ben varım :)

mutlaka gelirim :)
yuppii :D

termal ekibi, geliyorsunuz değil mi :) kaytarmak yok...

tüh, ben çok istiyordum bu aydos'a gitmek. istanbul'da değilim ama haftasonu.

yakacık'a kadar nasıl gidiyorsunuz? bisikletle mi?

Yakacığa kadar araç ile gideceğiz ormanda binmeye başlayacağız...

guzel bi organizasyon

olma ihtimalim vardir

bilginize

herkes bisikletini velespitin aracına mı alıcak nası olucak?

Selam'lar Mert Bizim küçük araç 15 bisiklet ve 11 sportmen bisikletçi alıyor :) Uludağ'a 11 kişi gittik mesela...

işte ben buna ikinci uludağ tırmanışı için ön hazırlık derimm:):),alperenım kaçırılmaz bır tur gezi bence,ben de varımm hemde havaya zıplarcasına bende bnde :):)adrenalin, çamur ve soğuk ahh bıraz cıkta yağış olsa hanii tuzu biberi olurdu bu gezinin.grşrzzz

@grikartal

grikartal bey selamlar,

o halde toplu bi halde vapur ile karsiya gecip oradan ise velespite uzariz

bi organizasyon yapalim

olmadi cuma aksami detaylari konusuruz :)

gorusmek uzere saygilar

Aaa ayıp ettim Müjdat :) söylemene gerek yok, sana yer olmazmı var var sen gel yeterki... Bu arada kusura bakma geçen acelem vardı duramadım...

@Hakan Yazman

Arkadaşlar Haftasonu şehirdışına çıkmam gerektiği için aranızda olamayacağım :( , iyi eğlenceler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: msd_57
millet kışın komple yatıyor sanırım alperen :D

Kışın performans ve antreman amaçlı olarak arazide sürüş yapmak zaten herkeze göre değil :)

Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar var grup olarak tam kaç kişi olduklarını bilemiyorum. Foruma katılmayan bi kaç kişi daha var. Araç geniş 11 kişi sığarız.

@Alperen

biz 5-6 kişiyiz de ondan sordum :) size iyi turlar biz yer kaplamayalım :)

Öyle düşünme :) neden olmasın sizde gelirsiniz son bir netlik kazansın.... Yarın belli olur hemen hemen kaç kişi geleceği. Ona göre ayarlama yapabiliriz.

Geri