Scudo Sports

Aynı gün bisikletle 3 ülke...

tek kelimeyle harika bir etkinlik!

EDOSK gibi aktif bir topluluğu 4 yıl edirnede olup da nasıl duymamayı başardım hiç anlayamıyorum, anlayamayacağım...
en azından şimdilik alt dönemden arkadaşlarıma her fırsatta sizi tavsiye edip, bisiklet sporuna başlamaları için heveslendiriyorum...

saygılarla...

Scudo
@ali alper uyar

Öncelikle teşekkür ederiz Alper kardeşim. Bu sene sonbahar aylarında benzer bir etkinliği biz yapacağız. Bütün bulgar ve yunan bisikletçilerin ve trakyadaki tüm bisiklet kulüplerinin katılacağı bir etkinlik olmasını düşünüyoruz. Eğer derslerden zaman bulursan bir gün birlikte Svilengrad-Orestieda-Edirne turu yaparız Alperciğim.

Arkadaşlar, Edirne-Svilengrad(Bulgaristan)-Kastanias(Yunanistan) yerleşimlerini içine alan "aynı gün 3 ülke, tek araç" etkinliğimiz, sorunsuz birşekilde başarıyla tamamlanmıştır. Etkinlikle ilgili fotoğrafları Erhan arkadaşımız en yakın zamanda yükleyecektir. Sağlıcakla kalın.

@M.Ergun GÖZET
Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Başarılı bir şekilde sonlanması bizleri çok mutlu etti. En kısa zamanda turdan izlenimlerinizi görmek isteriz...

Sevgiler...

ergun bey merhaba harika bir gezi gitmek ayrı bir günde üç ülke demek bile kulağa hoş geliyor ayaklarınıza sağlık onların buraya gelme gibi bir proğramı olursa haberimiz olursa gelmek isterim teşekkürler

kemaltecimen

@k.tecimen

Teşekkür ederiz Kemal Bey. Sizin turlarınızın yanında bizimkiler biraz ufak kalsa da anlamlandırmaya çalışıyoruz işte. Ekim ayında yunan ve bulgar bisiklet kulüplerinin katılacağı geniş kapsamlı bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz Edirne'de. Size buradan bilgi geçeceğim. Mutlaka bekleriz. Sizlerle tanışma fırsatı bulmak bizim için büyük mutluluk olacaktır. Saygılar...

ii eglenceler ergün abı böyle bir organızazyona katılmak için neler yapmak gerekiyor biraz bilgilendirirsen sevirinirm pasaportta vize işlemlerinden kolalık saglanıyor mu ? ne kadara cıkıyor?

Geri