Scudo Sports

Aynı gün bisikletle 3 ülke...

M.Ergun GÖZET

Forum Demirbaşı
Tepki
687
Bisiklet
Fuji
Edosk olarak 14 Haziran pazar günü, Bulgaristan-Yunanistan turu yapacağız. Sabah erken saatte yola çıkıp önce Svilengrad'a gideceğiz. Orada Svilengrad Bisiklet Kulubü üyeleri tarafından karşılanacağız. Birlikte şehri gezdikten sonra, onlarla birlikte Yunanistan'a geçip Orestieda Risos Bisiklet kulubü üyeleriyle buluşacağız. Ve akşam saatlerinde Edirne'ye döneceğiz. Aynı gün bisikletle 3 ülke...

Scudo
Detay verebilir misiniz acaba ?
Bu etkinliğe katılım şartları nelerdir ?
Özel bir uygulama mı yoksa talep ettiğimiz takdirde katılma şansı bulabilir miyiz ?
Teşekkür ederim . . .

Sayın Çetiner; yaklaşık 100 km. tutan bir etkinlik olacak. Sadece Edosk üyelerine açık olmakla birlikte, şengen vizesi olan diğer arkadaşların da Edosk yönetimi tarafından onaylanırsa, katılabilecekleri bu etkinlik sabah 7 de başlayıp akşam 19 da bitecek.

• Beğen
Tepkiler: Tamer Çetiner
Süper bir tur olacağa benziyor. EDOSK üyelerine başarılar diliyorum.

Bir günde 3 ülke çok güzel geliyor kulağa... Başarılar diliyorum...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
@M.Ergun GÖZET

İlginize teşekkür ederim .
Pasaportum ve daha önce alınmış bir schengen vizem var , fakat her iksinin de süresi dolmuş durumda .
Bu kadar kısa sürede bu eksiklerimi giderme şansım olursa katılmaktan mutluluk duyarım .
Ve tabi EDOSK'un da onayını alabilirsem :)
Görüşmek dileğiyle . . .
Bu arada işim gereği her hafta Edirne'ye gelmekteyim , kulübünüzün ofis benzeri belirli bir yeri varsa belki tanışma şansı bulabiliriz .

Biz burda bir günde 2 kıta yapıyoruz :p
Çok keyifli bir organizasyon olacağa benziyor.Tebrikler şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
@mulanbu

Size ulaşmak çok zor, çünkü konum itibariyle avantajlısınız... İnşallah bir gün hepbirlikte böyle turlarda buluşuruz.

• Beğen
Tepkiler: mulanbu
ergun abi size iyi eğlenceler diliyorum benim programlar uymadı birdahaki sefere bi ara gelince dinleriz tur hikayesini artık kolay gelsin herkese selam...

@Serkan Taşdelen

Sağolasın Serkan Kardeşim. Seni de aramızda görmek istiyoruz. Bir ara bu tarafa da uzan olur mu?

@Aytekin Erzan

Sağolasın Aytekin Kardeşim. Canın sağolsun bir dahaki sefere birlikte oluruz umarım. Hem de kalabalık gelirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Bana dernekten izin çıkar mı acaba :)
C.tesi buralar yağmurlu, trenle Edirne'ye gelip etkinliğe katılıp Pazartesi sabahı yine trenle dönebilirim. (Schengen vizem var)

@Özgür Nevres

Bu kulüp, dernek izni biraz garip karşılandı sanırım. Ama kulubümüzün de haklı olduğunu şöyle anlatayım; sözüm buradaki kimseye değil ama tanımadığınız bir kişiyi, kendi kulubünüzün çatısı altında yabancı bir ülkeye geçiriyorsunuz. Bu kişi orada diyelim ki ilticaya kalkıştı ya da benzer bir sorun yarattı. Bundan direkt kulüp yönetimi sorumlu olacaktır. Bu nedenle titiz davranılmaya çalışılıyor. Sanırım anlatabilmişimdir.

@M.Ergun GÖZET

Size kesinlikle hak veriyorum, izin çıkar mı derken espri yapmıştım, umarım yanlış anlaşılmamıştır.
Güveniniz için çok teşekkürler. Dilerim bir aksilik olmaz ve size katılabilirim. Edirne'de bisikleti gece emanet edebileceğim güvenli bir yer bulmak konusunda size danışmam gerekebilir. Pazar sabah 6'da belediye önünde görüşmek üzere

@Özgür Nevres

Telefon numaramı özelden bildirdim. C.tesi geldiğinizde beni ararsanız bisikleti bırakacak yer buluruz. Siz nerede kalmayı düşünüyorsunuz?

@serhad k

İlerdeki turlarımıza bekleriz. Teşekkürler...

Özgür Nevres arkadaşımız bu sabah İstanbul'dan yola çıkarak akşamüstü Edirne'ye ulaştı. Kendisiyle buluşup tanıştık ve sohbet ettik. Yarın sabah bize Bulgaristan-Yunanistan etkinliğimizde eşlik edecek.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
Ergun amca sizi ve EDOSK'u tebrik ediyorum Edirne'mizi temsil ediyorsunuz yurtdışında. peki bu bulgar ve yunan bisikletçiler bu sene edirneye gelmediler bildiğim kadarıyla.. geçen sene bizim tübit karşılamıştı pazarkule den gelirlerken.. bu sene böyle bir plan var mı acaba?Svilengrad'a bu yaz benim de gitme hayalim var bisikletle..gözlemleriniz benim için de önemli olacak size iyi gezmeler diyorm:)bizim admıza sevgilerimizi yollayın bulgar ve yunan bisikletçi dostlarımıza:)

• Beğen
Tepkiler: Erhan22
Ergun Bey ve EDOSK üyeleri tarafından son derece sıcak bir şekilde karşılandım, gerçekten çok büyük ilgi ve samimiyet gördüm. Ertesi gün de çok güzel bir tur oldu. Ergun Bey ve EDOSK üyesi tüm güzel insanlara teşekkür ediyorum (Levent ve eşi Dudu, Sadi Bey, Sadrettin Bey ve ismini şu an sayamadığım tüm dostlara sonsuz teşekkürler ve selamlar).

Geri