Scudo Sports

aynakol

yusuf bekar

Forum Bağımlısı
Tepki
256
slm arkadaşlar benim bişeye kafam takıldı ik tane xt modeli var aynakol olarak bunların hangisi eski hangisi yeni model

1. (link)

2.(link)

Scudo
bende tam bilmediğim için sizlere sordum daha bilgisi olan varsa beni aydınlatsın

arkadaşlar bende 760 modeli var yani biraz eski olanı sıfır orta göbeği ile beraber aldım daha kullanmadım bunların sonuçta ikiside xt arasındaki fark model farkı sizce değiştirmeme gerek varmı yenisini alimmi 770 modelini yoksa kullanim eskitim xtr mi alim yorumlarınızı bekliyorum

elinizdekini degerlendirin derim.. bu kadar tüketim odaklı olmaya gerek yok.. bir xt aynakol sizi neredeyse 20-25k km götürür.. eski, yeni ya da üst model takıntısına gerek yok cünkü gercekten cok kaliteli gruplardan bahsediyoruz.. görüsmek üzere..

xtr çok pahalıdır ve hobi kullanıcılarına hitap etmez. pahalı olması dayanıklı ve sağlam olduğu anlamınada gelmiyor bu grupta.. XTR hafiflik ve performans odaklı bir gruptur. Yarışçılara hitap eder, çabuk biter, çok param yada sponsorum var diyorsanız alın, ama turlarda ya da şahsi olarak offroadta kullanıyorsanız xt yeter hatta artar bile..

saygılar.

peki bendeki xt aynakol en fazla ne kadar dayanır ben her hafta sonu uzun yol yaparım hafta içide akşamları şehir içinde dolaşırım

@yusuf bekar

Selam.
Fc-M770 modeli yeni tip aynakoldur. Bir önceki modelden görsel olarak farklıdır fakat orta yaprak uzun ömürlü olması için tasarlanmıştır, dayanıklılığı arttırılmıştır.
Uzun bir süre kullanabilirsiniz. Yeni bir aynakol kullanırken zincirin değişmesi önerillir bilginize.

o zaman değiştirmeme gerek yok elimdeki aynakolu eskitim zincir de almadım daha yeni bir zincir alıcam zaten ilginize teşekkürler

Geri