Scudo Sports

aynakol

fatih__66

Aktif Üye
Tepki
24
aynakol alacagım ama 25 ytl ile 35 ytl arasında bişiy olsun bu fşyat aralıgında en ii aynakol modelleri nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: ozgurdeniz
Scudo
bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi aynakol alivo un montelidir.fakat verdiğiniz fiyat aralığınından 3 lira daha fazla .

(link)

detaylara bu linkten bakabilirsiniz....

eğer bu olmaz diyorsanız acera var onuda aşağıdakinden inceleyebilirsiniz.

(link)

önemli:bu aynakollar hg zincir uyumludur normal bir zinciler kullanazsınız...

Shimano'nun seri dışı aynakolları var.35-40 YTL arasında bişey ve sağlamlar.

bende zaten sağlamlık kastettim 1 kere alır 20 sene kullanır tabi iyi kullanırsa

bide hg zincir uyuyor demişsiniz normal zincirlerden farkı nedir?

STX le alivio aynı ayarda daha eski model.Ben alivio kullanıyorum memnunum tavsiyede ederim.Ama olmaz diyorsan seri dışı alivio ayarında bir ayna kol tercih edebilirsin.

acera yla alivioyu karşılaştırırsan alivio yu tercih et

hadi ama yaa benim konumada mesaj yazın bu atölyede [lütfen yardım] yazıyo

alivio gerçekten sağlamdır,acerada kullandım alivioda kullanıyorum sağlamlık açısından alivio çok sağlamdır bu fiyat aralığına göre .hg zincirin diğer zincirlerden farkı bunlar daha ince oluyorlar bu sayede dişliler birbirine daha yakın olabiliryor doğal olarak dişliler yakın olunca vites değişimide hızlanıyor.

Selamlar
bir sorum olacaktı benim eski model bisan apenninim var aynakolu eskidi değiştirmek istiyordum yalnız bisikletçi diğer aynakollar uymuyor dedi benim bisiklete, apennine hangi aynakol uyar açaba apennine .bütün aynakollar her bisiklete uyar mı? orta göbekle birlikte değiştirmek mi gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim

Selamlar
bir sorum olacaktı benim eski model bisan apenninim var aynakolu eskidi değiştirmek istiyordum yalnız bisikletçi diğer aynakollar uymuyor dedi benim bisiklete, apennine hangi aynakol uyar açaba apennine .bütün aynakollar her bisiklete uyar mı? orta göbekle birlikte değiştirmek mi gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim

@Spidey

orta göbekle aynakolun birbirine uyması lazın tabi orta göbeğinde kadroya uyması lazım ;)

Spidey ilk önce kadrona uyacak orta göbek al(Eger bende var niye alıyım diyosanız)daha sonra ona uygun bi aynakol alın.

IMG_20240117_141337_edit_186201030374191.jpg
IMG_20240117_141329.jpg
görseldeki aynakolun iç tarafında çatlama, açılma olmuş. O yer kola mı bağlanıyor? Önemsemeye gerek var mı?

Bişey olmaz, kullanmaya devam edebilirsin.

Geri