Scudo Sports

Aynakol uyar mı?

@Mustafa Zeybek 1x8 olarak sadece okula git gel yapacağım. Yani az kullanıcam sadece düz asfaltta sürebilsem yeter. para biriktirince de 10lu vites kolu ve ruble alıcam ve olması gerektiği gibi 1x10 yapıcam. Yani asıl önemli olan shimano slx rd-m663 e 1 dişlisi olan herhangi bir aynakol ile kullanabilir miyim?

Scudo
@omerfaruk615
Sadece okula giderken (şimdilik) kullanıyorsan fanteziye gerek yok. Tercih yine senin. Yalnız 10 sistemde zincirin de değişecek haberin olsun. Ayrıca 1x8 için elindeki zinciri kısaltman gerekecek. İlla yapacağım dersen yap. Son 1-2 viteste zincirin pozisyonu hiç hoş olmayacak, onu bil.

Merhaba. Benim bir sorum olacak, yardımcı olan olursa sevinirim. bisikletim de Shimano 105 FC5703 aynakol (3 lü), 10lu sistem var. Ayna kolu ikili yapmak istiyorum. 105 R5800 11 li sistem uyumlu aynakol kullansam problem olur mu, neleri değiştirmeliyim.

@ardarda uymaz,biri üçlü diğeri ikili aynakol,onu geçtim biri 10 lü sistem biri 11 li,zincir, arka ön aktarıcı,sti kollar yani hangi taraftan bakarsan bak uyumsuzluk yapar..yani uymaz

Geri