Scudo Sports

Aynakol sağ kol diş açma Kılavuzu

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.212
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere (link)
Bu aparatın muadilinden aramaktayım aynakol sağ kol dişli tamiri için önerileriniz var mı? Teknik bilgiye hakim olanlar cevap verirse sevinirim teşekkürler.

Scudo
SuperB'nin sağ+sol pedal için set olan ürünü daha hesaplı: (link)
Yerelde de bulunuyordu eskiden ama baktığım yerlerde kalmamış:
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Hocam sadece tek bir iş için mi arıyorsunuz? Sol taraf için olan klavuz ve parçayı İzmir'de bile bulamadım malesef. İyi bir tornacı sayesinde tiagra kola çelik gömlek ve diş açtırarak sorunu hallettim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Öncelikle, bunun için başlık açmak gereksiz.

Krank kolu dişlerinin erimesi

Pedal yuvasının dişlerini görmek lazım. Ezilme/yamulma şeklindeyse, pedal mili girmiyor veya bir miktar girdikten sonra ilerlemiyorsa, kılavuz olmadan düzelebilir. Diş kısmı uzun bir pedal bulup kolun kadroya bakan tarafından pedal monte edilecek. Büyük kuvvet gerekeceği için aynakolu mengeneye bağlamak gerekir.

Direkt yuva bollanmışsa, bunun için genişletme kılavuzuna sahip bir bisikletçi bulacak veya, yukarıdaki Unior'u alıp yeni diş çekeceksiniz ve (link) burç ile kullanacaksınız.

@Spartiat 'ın gösterdiği SuperB ürünü 9/16" dişe sahip. Yamulmuş dişe sahip yuvayı düzeltmek için, yani ilk senaryo için. Yuvanın içini 2-3 farklı noktadan fotoğraflarsan hangi senaryo anlarız.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Sorunu hallettim Unior sağ ve sol diş açma aleti setini aldım helikoil koyarak sorun halloldu ve ekstra dan bana alet bedavaya geldi diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Şerif Feridun
Bulgaristan dan gelecek arkadaşıma rica ettim gelirken getirdi ücret istemedi ürünün 2 el olduğunu söylediler ısrar etmeme rağmen ücret istemediler setin içerisinde eksiklikte vardı
Setin içinde birden fazla pedalı onarmak için malzeme var birilerine ucreti karşılığı iş yaparsa arkadaşımız seti amorti eder.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Feridun
Geri