Scudo Sports

aynakol dan ses geliyor?

apache46

Üye
Tepki
1
arkadaslar oncelikle iyi günler diliyorum ve yardımlarınızı bekliyorum :) Arkadaslar gecen sene shımano bir aynakol almıstım gecen sene fazla surmedim ve bu sene suruyorum ama sag pedalı cevirince cart curt gibi sesler geliyor.yaw bana bi yardım edin baktım pedallarda sorun yok galiba aynakol da yardımlarınızı beliyorum

Scudo
adamım bisiklet tamiratından baya anlarım bende ihtimallleri pedala yıkmıştım.
megerse göbek vidaları gevşekmiş boşluk yapmış

ya direk sıkıştır yada söküp
aynakolun göbege geçtigi iç yüzeyi düzeltip (boşluk diş yaptirmiş olabilir) zımparayada ne blim düz egeyle fazla traşlamadan düzeltip tak yerine sıkıştır..
büyük bir dert bilirim kuş gibi hafifliyeceksin

• Beğen
Tepkiler: apache46
hocam sagolasın bi denim bakim olacakmı olursa donerim sana olmssa kesin dönerim :D:D

Aynı sorun bende de vardı 2 gün öncesine kadar bende konu açtım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular...Dediklerini yaptım ve şu anda sorunsuz...
Öncelikle aynakolun orta göbeğe bağlandığı vidaları söküp temizleyip tekrar takmanızı öneririm sonra pedalları söküp pedalların dönen aksamının içine çok az yağ damlatıp tekrar takmanız sorunu çözebilir...(Pedalları tekrar takarken dişleri tam oturtun yoksa dişler yamuk tutabilir) Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: apache46
@suskun

işte bu forumu bu yüzden seviyorum.. ne ararsak en yetkili kişilerdn bilgi edinebiliyoruz.. arkadaşaın yerine bende teşekkür etmiş olayım

arkadaslar cok tessekur ediyorum bugun bisiklete bi bakıcam inşallah kesilir

ön mekanizma zincire sürtüyo olabilir benimki sürtüyo ses geliyo

Geri