Scudo Sports

Aynakol "çektirme" Anahtarı

sinan hoçur

Daimi Üye
Tepki
45
Arkadaşlar Octalink-Hollotech aynakol çektirme anahtarı hakkında yardımınıza ihtiyacım var,nasıl ve nerden bulabilirim..

Çok aradım burda,buldum açamadık çok eski ve değişikti...

Not: bisikletçiler acamayınca direk eski yöntemle "vurarak" çıkartmaya çalışıyorlar..tabiki bu hoşuma gitmiyor:eek: ..

Scudo
(link)
veya vidaları söktükten sonra dükkanın önünde fazla uzaklaşmadan tur atın kendiliğinden sökülmesi lazım ;)

• Beğen
Tepkiler: sinan hoçur
hallowtech aynakolun içlerinin boş olmasıdır yani hallowtech'in göbek bağlantısıyla bir ilgisi yoktur. hallowtech-octalink diye geçer linkte verdiğim aynakol çektirmesi octalink desteklemektedir.

@zafer sidal

evet hocam ortası boş ama alet ortaya baskı yaparak aynakolu itiyor ve çıkıyor bu durumda ne yapıcaz yanlışmı anladım yoksa??:( :(

hocam sizin aradığınız sanırım bu linkteki çektirme anahtarı olmalı.

(link)

tabi ben mesajınıza cevap verene kadar çözüm bulamadıysanız :)

@zafer sidal

çok güzel bir taktik bende böyle çıkarıyorum.en son çıkarırken çok sıkıldım baya bi süre çıkmadı.tek tekere kalkarken bi anda çıktı :D ve kendimi yerde buldum (tavsiye sabırlı olun çıkıyor :in:)

sinan bey,hollwtech yazmış ama eski bi model olduğundan da bahsetmiş.ben un bağlantılı olarak anladım :)

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Eskiden aynakolu çıkarmak için çekiç ve keski ile bam bam diye vurup anca sökebiliyordum. İstanbul sirkecideki bisikletçileri gezerken orda buldum aldım rahat ettim.

Geri