Scudo Sports

Ayna Kullanımı Hakkında

Tepki
0
Arkadaşlar bisiklette ayna kullanılmalı mı ? Ben sık sık arkama bakma ihtiyacı duyuyorum ama nedense ayna kullanan bir bisikletçide görmedim.. Bu konuda fikriniz ne? Ayrıca önerebileceğiniz ayna var mı ?

Scudo
Kaska takılan ufak aynalar var onlardan kullanabilirsiniz, ayrıca yine elciklere takılan ufak ayna modelleri de mevcut kullanan çok kişi var forumda. Ben şahsen kullanmıyorum şuana kadar pek gerekte duymadım ama eğer ki gereklilik olarak görüyorsanız bence kullanabilirsiniz kimse ayıplamaz :)

(link)
(link)
(link)

kask aynası kullanıyorum, tavsiye ederim...

Kask aynası inanılmaz işe yarıyor.Kafanızı arkaya çevırmek zorunda kalmıyorsunuz.Kafanızı nereye çevırırsnız ayna orayı gosterıyor doğal olarak,arkaya bakmak çok kolay oluyor.Alışınca kask aynasından vazgeçmeyeceksiniz.şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
10 yıldan fazladır ben de kask aynası kullanıyorum. Artık kaskı takmamın en önemli sebebi ayana haline geldi..

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Çok teşekkürler.. Fakat bir soru sormak istiyorum, açıkçası gözüme küçük geldi bu kask aynaları :) Hani alışılmış boyutlardan daha ufak diyeyim ama daha yakında olduğu için görüş mesafesi yüksek oluyor di mi ? ve tabi ki her zaman için tam arkamızı göstermesi güzel çünkü gidon aynaları dönme esnasında tam arkamızı gösteremez sanırım...

Kendisi küçük olmakla birlikte göze yakın konumda olduğundan görüş alanı oldukça geniş. Benim ayna düz. Bazı modeller konveks, yani otomobil yan aynaları gibi arkadaki cisimleri küçük gösteriyor, bunları ben sevmedim.

Aynam olmasa ben trafiğe çıkamam.

Çok teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız için. En kısa zamanda bir tane edineceğim :)

Geri