Scudo Sports

Ayna kol tahminim 2003 yılına ait

Hasan Hakan Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.092
Sevgili dostlar bu ayna kol boşa çıktı ..

Daha önce cizikleri vardı boyamıştım, sonra yine çizildi size vemeden önce birkez daha boyadım ama bu sefer çok güzel olmadı üzerinde çok küçük lekeler oldu yakından belli oluyor. ama sorunsuz bir ayna kol .. kendileri hafifte bir ayna kol ..içi boş 2003 lx olur kendileri

Göbeki :D de var fakat göbek 113 mm ,yani küçük biraz bazı kadrolarda kullanamazsınız küçük gelebilir .
http://img365.imageshack.us/img365/3474/img2133xp9.jpg
Shot with (link)
Shot with (link)

Scudo
Bu aynakol bana olabilir aslında:) Bende trek kadro var ve 118 mm lik göbek uzun geliyor.113 lük cuk oturur herhalde. Dişlerin durumu nasıl acaba? fazla yıpranma varmı?

şu an ağırlığı nedir acaba göbeği ile birlikte???

sevgili dostlar
ayna kol 628 gr .. göbekle 899 gr yapıyor .. yapraklarda sorun yok diş falan atlamıyor .. :)

hakan abi ben deore a benzettim onu.bendede vardı bi aralar.:)

Dostlar 50 tl ye yanında bir adet no name boğaz ve yine bir adet sol tarafı azıcık çizikli no name gidon bedava .. iş görülsün diye aklınızda olsun :) ... 44 lü bir ayna kol dur kendileri işinizi görür....
sıfır bir kadroya yakışmaz;) ama eski bir alivio ,acera veya deoreniz varsa eşekten inip ata binme durumu sözkonusu olur ;)

selamlar kesin alıcı olmamakla birlikte bi soru sorsam acaba yanıt alabilirmiyim?

sorumuda sorayım bari: bende bianchi aspid lite steel kadro var, o göbek felan uyarmı benimkine acebaa?? ben kendi bisikletimin çapını bilmedigimden bilen bi arkadaş yardımcı olursa süper olur.. teşekkür

uyar uyar korkma
Hayırlı satışlar.

kardeş ben izmirliyim alıyorum hepsini satılmadıysa
özelden mesaj attım ok

40 tl ile hala güncel:) ( hediye boğaz gitti malesef ) ..iyi bir çift yol lastiği ile takas da olur ..:)

yol lastiğmi aldım:) 40 tl kargo dahil son fiyattır .... Fiyata 113mm göbek dahil fiyattır.
gidon(7 tl ederinde alu no name sol tarafı elcik altında kalmak üzere çiziktir ) hala duruyor, boğaz artık yok malesef :)
İzmir deki arkadaşlar gelip alabilrilerse kargo inrimi yapacağım

Aynakol tarafımdan satın alınmıştır
Teşekkürler Hasan abi:)
iyi forumlar

İlgilenen herkese teşekkürler,
Güle güle kullan idriscim (Kask ı hiç çıkarma ):)
.
Lütfen konuyu kitleyebilriseniz sevinirim :)

Geri