Scudo Sports

ayna ile ilgili bir soru

çağdaş efe

Aktif Üye
Tepki
77
şu maşaya takılan küçücük aynalar haoş ama arkayı gösteriyor mu gerçekten.
rafda birşeye benzetemedim işe yarıyorsa almak istiyorum lütfen kullanan varsa aramızda yardım ederseniz sevinirim.:)

• Beğen
Tepkiler: DoğanKaya
Scudo
Ben kullanıyorum. Doğru açıyı yakalarsanız, hiç arkanıza bakmanıza gerek bile kalmaz.

@Süleyman Uzunköprü

iyi ozaman.buna sevindim çünkü dış görüntüyü bozmadığından hoşuma gitti

e aldım zefalin ama dizimden başka bişey göremiyorum.gidona takılı olan aynamın yerini tutmadı ben mi ayarlıyamadım nedir.tüh

@çağdaş efe

barent almayı düşünüyorsanız çok kısa olmayan barentlerle iyi kombine oluyor. reklam fotoğraflarındaki hiç bir pozisyonda çok verimli değil.

@jef

barente onu takarsam ben nereden tutucam.sanırım ben gidonun yanından uzanan aynamı kullanmaya devam edicem.arkamı ve solumu tamamen görebiliyorum onunla.bu beni hiç tatmin etmedi.:mad:

@çağdaş efe

Kullanım mümkün olmasa buraya neden yazmış olabilirim ? Sırf aynayı kullanabilmek için barent almak hata olur tabii. aynayı en uca monte ettiğimde, tutuşta çok büyük bir kısıtlama hissetmiyorum.

Amortisöre takın, dizinizi değil ayakkabılarınızı göstersin. Sonra açısını biraz dışa döndürün. Böylece soldan gelen araçları görebilirsiniz. Tam arkanızdaki aracı göstermez.

@Süleyman Uzunköprü

evet aynen öyle yaptım arkamı göstermiyor söktüm yine gidondan dışa uzanan zefalimi taktım ohh dünya varmış bütün yolu gösteriyor. konu kapanmıştır boşta bir aynam var.. :D :D

Ayna için size 2-3 adet Ö.M. gönderdim, cevaplamadınız. Sanırım mesajlar size ulaşmıyor. Amortisöre takılan aynayı ben alıyorum, hesap numaranızı verin.

• Beğen
Tepkiler: ömer şeker
s.a arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum
bendede gidona takılı ayna var ama aynayı kollarım engelliyor ve bu neden göremiyorum fazla. sizce ne yapabilirim!!!!!!birde amörtisöre takılı aynalar nasıl güzelmi kullanışlımı:D??????????

Geri