Scudo Sports

Aylık Bisiklet Gezi Programımızzz (:

Scudo
Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Son Gezimizden dönerken,karşıma aniden çıkan nesneye çarpmam sonucu dizimden sakatlanmam dolayısı ile,hafta içi ve sonu Gezilerimiz şu an (1 hafta için) iptal edilmiştir.Umarım en kısa sürede tedavim sonuç verir,iyileşir tekrar sizinde pedal basma keyfini yaşarım.İlgi ve hassasiyetinize teşekkürler dostlarım;) ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

geçmiş olsun mert umarım önemli bir şey değildir tekrar turlarına devam etmelisin
çünki çok emek verdin
robocop
çavuş steiner
1.panzer tümeni

Kudret abiye kesinlikl katiliyorum. Senin gibi spora asık bir arkadasımızın kendini çok kısa sürede toparlayacağına hiç süphe yok. Geçmiş olsun.

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte... Kod adı..Air-Göbek..:cool:

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@kudu

Sağol robocop,umarım tedavim sonuç verir,iyileşir turlarıma devam gücünü bulabilirim;) Emek verdiklerimin karşılığını alıyorum,ÖNEMLİ olan dostlarım sağolsun

@serhad k

Sağol Serhad abicim:) eksik olma dostuum

@sports-man

Kaptan büyük geçmiş olsun. İşallah en kısa zamanda iyileşirsin..:(

• Beğen
Tepkiler: sports-man

Bugün aldığım MR sonuçları iyi çıktı allaha şükür:dua: Teşhis kas zedelenmesi,ve zorlanması (Vaniköy'de kaza anında tekrar bisiklete binip,Üsküdar'a pedal basmanın neticesi) bundan sonra daha DİKKAT edicem bu gibi durumlarda.;) Bünyen ve kemik yapın kuvvetli 1 hafta 10 güne kadar iyileşirsin dedilerrrrr:D Sakatlanmam süresince siz dostlarım hep yanımda oldunuz,hepinizden allah razı olsun:60:

bekleeeeeeee Kapıdağ geliyossssssssssssss:cheer:

• Beğen
Tepkiler: Kerem GÜNDOĞDU

Kapıdağ için (Yenikapı - Bandırma) biletinizi 2 Mayıs olarak değiştirmeniz ÖNEMLE belirtilir.
O zamana kadar sakatlığım düzelicek İnşallah.......sevgilerrr

Bir sabah vakti Mert Kaptan'i calistigim yerde karsimda görünce sahiden cok sasirdim. Röntgenleri ve fizik muayenesinde bir sorun cikmadi allahtan.
Gecmis olsun tekrar.

Bisiklet sana saglikli bir yasam sunuyor :)

@placan

Sağol Keremcim,

Tüm ilgin,yardımların ve güler yüzün için dostuum

• Beğen
Tepkiler: placan
Geri