Scudo Sports

aydos üçüncü videomuz. kar çamur kaza eglence..

Tepki
146
video hazırlamayı yavas yavas geliştiriyorum eksik buldugunuz, iyi olmus dediginiz noktaları belirterek bir sonraki video hazırlamamda yardımcı olursanız sevinirim. videoların hd versiyonları mevcut ama 800mb isteyen olursa elden usbye atıp verebilirim.. bu arada tekrar belirteyim iniş ekibimize katılmak ısteyenler varsa bana ulassınlar.
iyi seyirler;

(link)

Scudo
ilk yorum benden izledigim en zevkli dh videolardan biri idi video da mukemmel olmuş :)

Ha bu arada duşuş cok kötu olmuş gecmiş olsun

Türkiye'de hazırlanmış videolar içinde ilk kez böylesini izliyorum. Teşekkürler ;)

merhabalar bir kartallı olarak yaptıklarınız için çok teşekkür ediyorum kafamda duran ve hep yapmak isteyipte yapamadığım tüm her şeyi eksiksiz yapmış sızınız
lise zamanımda tüm aydos ormanını karış karış bisikletimle turladım frenim mi patlamadı gölemi uçmadım düşüp ellerimi soymak çalılara takılmak aklınıza gelebilecek her türlü saçmalığı aydos ormanında yaşadım.Şimdi ise elimi o tür işlerden çektim kısmen geçen sene üzücü bir kazadan sonra bisiklete binmeye bile korkar oldum belki sizinle aşağı inmeye değil ama kenardan izlemeye gelebilirim:)
çalışmalarınızın devamını dilerim
Belki kartal ve ya büyük şehir belediyesine müracaatınız ile size daha iyi şartlar sağlanabilir

tebrikler çok güzel video olmuş..

Jump stilinde katılmayı bende isterim inaşallah yazın izinde nasipse... :)

tesekurler boyle kısa videolar hazırlamasını seviyorum, bisiklete baslamadan oncede boyle bi video hazırlamıstık arabayla ilgilenenler varsa biliyolardır bunu tabi bugra kardeşim montajladığı için kalitesi biraz daha farklı:)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Tebrikler zevkle izledim,Videonun sonunda yaşanan düşme anıı için geçmiş olsun bu işin tuzu biberi :) oda olmazsa olmazlardan.

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
tabiki düşme olmadan olmaz aslında düşülecek bi durum yok tu offroadcı bi arkadas jiple geçmiş rampanın ustunden çıkısını ve inişini bozmus yan fırlattı zaten indikten sonrasını hatırlamıyorum kameradan izledim bende nasıl oldugunu :D

FR & DH yaylanıyor yavaş yavaş...
Dirt-jump track'ları yapıyor musunuz?

Çok geç yorum yazıyorum. Abi dehşet ya dehşet. Yüreğim azıma geldi orda biri düşünce zaten. :D

çok güzel bi video olmus yazın bende katılabilirim.pendik de oturuyorum aydosa gelebilirim... bi sorum olucak salcano astro 241 sv orda kullanabilirmiyim ?

Geri