Scudo Sports

Aydos Mtb Parkuru

Scudo
parkur iniş kısmı pendik tarafınamıydı/ pazar günü nöbetim dolayısı ile gelemiyeceğim?

Vallahi hepinize helal olsun. Yürekten kutluyorum. İmrenmedim desem yalan olur. Çalışmalarınızdan ve turdan fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Yalnız aklıma birşey takıldı ? Şimdi yaz mevsimini kapatıp yağmur mevsimini açtık. Şimdi parkurları temizleyip gerekli düzenlemeleri yapsak bile yağmur sularının getirecegi çer çöp taş toprak parkuru kötü hale getirmeyecekmi. Toprak yollar zaten yagmurla beraber çukurlara dönüşecek. Bu düzenleme yazın başında yapılsa daha iyi olmazmıydı?

baslayalim dedik en az iki haftada bir elden gecirmeyi planliyoruz cok bisey olmayacagini dusunuyorum bu sayede

Kesin gelecek olablar whatsapp uzerinden ulasabilir mi ? 05369397461

up /up son durum ne dir varmı gelişme

Biraz uğraşıldıysada parkur neredesye tamamen kapanmış (Gerçi ben daha önce gitmedim, giden arkadaşların söylediği kadarıyla). Hem az kişi hemde pek malzemeler olmadan gidildiği için biraz uğraşıp sonra sıkılınca direk iniş yapmaya karar verdik. Yarıda parkurun iyice gidilemez derece kapalı olmasından dolayı vazgeçip direk tırmandığımız yangın yollarına geçiş yaptık...

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    173,3 KB · Okunma: 76
  • image.jpeg
    image.jpeg
    123 KB · Okunma: 73
  • image.jpeg
    image.jpeg
    167 KB · Okunma: 74
Bu cumartesi bir sefer daha uzerinden gecmeyinplanliyoruz
Bu gidisle her haftasonu oralarda birileri olacak sanirim

güzel bi rota çıkarmamız lazım aydosda güzelll bi mtb yolu lazım ağaçların arasından geçilen

@aksoyyavuz bana bu güzergahın google maps dan paintle veya başka bi şekiilde resmini atabilirmisin rica etsem...

@Muhammet Ali Bulut mesafe kisa fakat uzatmaya calisiyoruz

Herkese iyi aksamlar cumartesi gunu parkura tekrar duzenleme yapmaya gidecegiz gelebilecek arkadaslar ozel mesaj yoluyla ulasabilirler saat onumuzdeki gunlerde belirlenecek

Geri