Scudo Sports

Aydos Dağı'na zorlu tırmanış

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
İstanbul'un en yüksek noktası olma özelliğine sahip olan Aydos Dağına (537 mt.) bisikletimle zorlu bir tırmanış gerçekleştirdim. Aydos Dağı'na bisikletimle tırmanış sırasında karşılaştığım zorluklar ve olaylar bu videoda...

Scudo
Manzarası çok güzeldir oranın hele gölü uzun zamandır gitmiyorum gitmiş gibi oldum videoyu izleyince.

Güzelmiş, tebrikler :)

Benzer bir tur yapmak isteyen, oraya beraber tırmanalım diyen arkadaşlar bu gönderiyi beğensinler. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Samet Se.
Yol bisikletiyle çıkmak güzel olurdu ama köpek varsa gitmem. :D

Güzel bi çekim olmuş, Aydos u bilmeyenler için tanıtıcı olmuş. Bu sıcakta tırmanma işi gerçekten zor oluyor, ne kadar yorucu ve sıcak olduğu kameraya gelen ter izlerinden belli, üzerine bir de yedek iç lastik tamir takımı vs almamışsınız, valla iyi cesaret. Suluk kapasitesi de 500 ml sanırım, o da böyle bir tırmanış için yetersiz kalır, videoyu izlerken susadım ben :)
Yalnız şu bi gerçek, mtb tutkunu birinin İstanbul'da yaşaması zor

Asıl keyif zirveden baraja doğru orman içinden inmek. Mutlaka deneyin, çok keyifli, atlamalı zıplamalı bir iniş oluyor. (Yolu kullanmayın) Baraj kenarında da güzelce dinlenip dönüşe geçiyorsunuz.

@BerkEvren
selamlar, bahsettiğiniz inişe amortisörlü şehir bisikleti girer mi?

Yolda kalırsanız girer. Tabi bozuk bir yol lastikler önemli. (Biz inerken bir jip burdan gidilmiyor diyip geri dönmemiz için uyardı bizi)

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
@BerkEvren
Aynı şekilde bizide uyarmışlardı 200-300 tllik zamanında carrefourdan aldıgım freni zor tutan bisikletle(amortisörsüz) çıkıp iniyorduk :D bu aktiviteyi sevdikten sonra bisiklet fark etmiyor bence.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/272fac830946d1fe04dbf85ea389e1e6.jpg

Sony Xperia z1 tapetalk

bu da bugün uğraştığımız biraz sultanbeyli tarafındaki parkur

Geri