Scudo Sports

Aydınlatma...

harungen

Üye
Tepki
12
İsim
harun
Bisiklet
Trek
Ewet bundan bahsetmek istiyorum. Işyerine bisiklet ile gidiyorum. Akşam dönüşlerim karanlık oluyor. Bişey fark ettim. Trafikte fark edilmek icin güçlü aydinlatmaya ihtiyaç var. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. [emoji5]

Scudo
Linke tiklarmisin. Farkli bi kanal aciyor.

@harungen
Kullandığım, incelemesini paylaştığım yere yönlendiriyor. Farklı bi kanaldan kastınız buysa eğer.

Bende cikan ulusoy ve varan turizmi wifi olayi

VARAN VE ULUSOY OTOBÜSLERİNE İNTERNET KOYDU <br /> <br />Varan ve Ulusoy Seyahat Firmaları İstanbul-Ankara-İzmir seferi yapan otobüslere kurdukları sistemle yolcularına kesintisiz internet erişimi sağlıyor. Yolcular herhangi bir ücret ödemeksizin seyahat boyunca dizüstü bilgisayarlarıyla internetten yararlanabiliyor. <br /><br />Varan ve Ulusoy firmalarının İstanbul-Ankara-İzmir seferi yapan otobüslerinde kurulan ve GPRS erişimini destekleyen sistemle artık yolcular taşınabilir bilgisayarları ile kablosuz yerel ağ (w-lan) üzerinden internete bağlanabiliyor. <br /><br />Turkcell’in GPRS erişim hizmeti sayesinde kesintisiz Internet bağlantısı sağlayan sistem yolculuk güvenliği bakımından hiçbir risk taşımıyor. Sistemden yararlanmak için abonelik koşulu gerekmediği gibi kullanıcı tarafından şimdilik herhangi bir ücret de ödenmiyor.<br /><br />Mevcut durumda Ankara-İstanbul-İzmir seferi yapan araçlarda kullanılan sistemin en kısa sürede yaygınlaştırılması planlanıyor.<br /><br />Sistem, otobüsün içindeki modem cihazının Turkcell’in GPRS şebekesinden aldığı sinyalleri otobüsün içine Wi-Fi sinyali olarak dağıtması şeklinde çalışıyor. Bu sayede yolcular yol boyunca Wi-Fi destekli dizüstü veya el bilgisayarlarıyla rahatça internete bağlanabilecek ve online yolculuk keyfini kesintisiz olarak yaşayacaklar. <br /> <br />19 Aralık 2005 - 12:15:30 - Bugün

@_murdoch_
Evet linkde virüs var hepinizi hacklicem... :krsn:o_O

@_murdoch_
Benim olacaksınız vuruam kırbacı size :)

• Beğen
Tepkiler: Invisibleman
Yolu aydınlatma gibi bir kaygınız yoksa küçücük ama oldukça kuvvetli sudan etkilenmeyen kuru kafa led lambalardan öneririm. Markası skully. Fiyatı 20 tl yurt dışından alırsanız 30 - 35 tl yı bulabilir. Birşey diyemiyorum. Oldukça ufak ve güzel. Dikkat çekici.

trelock markayı öneririm, doğa bisiklette fiyatı 119 lira

Benim gibi kablo kalabalığından hoşlanmayanlar için en güzel çözüm T6 ledli küçük bir el feneri veya tek batarya ile çalışan bifiklet farı. Tavsiye edebileceğim ürünler:

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB18oqvKXXXXXajXpXXq6xXFXXXK/100-Authentic-E006-2000-Lumens-5-Mode-CREE-XM-L-T6-LED-Flashlight-Zoomable-Focus-Torch.jpg_640x640.jpg
(link)

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1mqzoIVXXXXa8XVXXq6xXFXXX8/5-Modes-UltraFire-CREE-XML-T6-U2-LED-Bicycle-Bike-Light-1800-Lumen-18650.jpg_640x640.jpg
(link)

Geri