Scudo Sports

Aydınlatma

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
öncelikle merhaba son günlerde çok soru sorduğumun bende farkındayım :) ama bi sorum daha var. bu far arka aydınlatma olarak hoşuma gitti diğer sitelere göre fiyatı yüzde 50 daha uygun arkaya güvenlik şeridide çiziyor.
(link)

bu fiyatlara bundan daha iyi bişey varmıdır tavsiye edebileceğiniz?birde ön far tavsiyeniz varmı max 50 tl iki tane (çift taraflı) olsa daha iyi olur :)

Scudo
(link) Aliexpress düşünürseniz her şwy çok uygun

(link)

(link)

Alan kullanıcılar memnun fiyat bazen 4 te biri. çoğu satıcı oradan alıp dört katına satıyor acımasızlık bu

(link)

bu işlerden anlayan birkişi bulsam ona aldırmak isterimde malesef bu işlerden anlayan yada daha önce allışveriş yapmış bir kişi yok :) bende şüpheliyim açıkcası bozuk mal gelme olasılığından

Aliexpress'ten aldığınız ürünler - BisikletForum forumdaki konu ve Aliexpress ten alışveriş yapanların aldıkları ürünler var isterseniz bakabilirsiniz

Sorun çıktığı zaman güvenilir bir satıcıdan alışveriş yaptıysanız para iadesi ya da yeni ürün gönderiyorlar sadece geri bildirimlere ve satıcının memnuniyet seviyesine bakmalısınız. Site baya güvenli ama dikkatli olmakta fayda var

sorun o değil mesela alırken yanımda aliexpress den anlayan birisinin olması lazım güven vermiyor açıkcası bana

Anladım hayırlısı olsun inşallah aradığınız ürünü bulabilirsiniz

@serdarkoc benm bütçeme uygun olan modelli bu cateye nin ? :)

(link)

arka farları 45 ten başlıyo benm arka için ayırdığım bütçe 20 tl :)

@corokodeus Ben ön far sigma roadster almıştım.Süper ötesi kesinlikle tavsiye ederim.Arka far ise cateye omni 3 almıştım.Her ikisindende memnunum.

ön için 60 a çıkabilirim arka 20

güvenilir bi site mi ?

erdoğanlar bisiklette 89 tl o yüzden dedim yarı yarıya bi fiyat farkı var :)

s sun diye bi marka buldum sigma roadster vs s sun ?

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

alternatiflerim bunlar ön far için arka fara karar veremedim nasıl bişey alacağıma tavsiyelere açığım :)

(link)

On far icin size bundan oneririm kendim kullaniyorum aşırı memnunum hem kucuk hem cok iyi isik veriyor

(link)

dün sipariş verdim bugün geldi fiyatı 16 tl tavsiye ederim

(link)

ne kadar ışık veriyor? zahmet olmazsa fotoğraf çekip atabilirseniz sevinirim :)

@corokodeus ben bunu kullanıyorum fazlasıyla yeterli ön için
(link)

arka içinde bundan var
(link)
bence yeterli arka daha kuvvetli olsun dersen
(link)
bu olabilir bunu kullanmıyorum ama iyi gibi geldi bana.

gayet güzel ama yurtdışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım daha önce :) pekte güvenim yok açıkcası nasıl yapacağımıda bilmiyorum.

Geri