Scudo Sports

Aydınlatma ve kilometre göstergesi montajı için platform imalatım..

Yaptığınız işte de emek var doğrudur ama bisikletiniz o kadar hoş ki onun üzerine hiç mi hiç yakışmamış bence.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Scudo
@ilker teşekkür ederim ilker bey... biraz ihtiyaçtan böyle bir tasarım yaptım, bir süre kullanalım bakalım olmazsa sökeriz..:)

@ERDİNÇ DURAN Hocam öncelikkle ellerinize sağlık.

İnsanın kendi imal ettiği / ettirdiği ekipmanın kıymeti farklı oluyor.

Lakin sanırım imalat esnasında bir masraf oluyordur?

Bunun hazır versiyonlarını satıyorlar 25-40 TL arası değiliyor fiyatları.

Güle güle kullanın.

@master06 teşekkür ederim.. dediğiniz gibi bu tip ürünlerin hazır imal edilmişleri bulunmakta... istediğiniz renk ve modelde bulabiliyorsunuz... Çinli amcalarımız bu konuda çok iyiler... Ne varki prensip olarak kendi imkanlarımla imal edebileceğim bir ürünü kesinlikle satın almam... maliyeti konusunda 1,5 katına kadarını göze alabilirim... bir ürünü imal edip kullanılır khale getirme süreci hem heyecenlı, hem keyifli oluyor...

Ellerinize sağlık, gerçekten güzel işçilik ve emek var. Güle güle kullanın.

• Beğen
Güzel ürün ellerine sağlık. Ama Aliminyum hafif olsun diyo normal olarak ama gidona bağladığın civataların yuvası diş sıyırdığı zaman kucağına alırsın fazla söküp takmaya gelmez Aliminyum denen melet takıcan kalıcak öyle.

• Beğen
@Taxonera teşekkür ederim.. yalama olması durumunda B planım hazır...:)

Zekice ve emek dolu. Tebrik ederim reis

• Beğen
Hocam, ellerine sağlık. Önemli olan hangisi sizce. Yolculuk mu? Hedef mi? Dağcılık yaparken camia dışından dalga geçerlerdi bizimle. Neden o kadar masraf yapıyorsunuz, bir de yoruluyorsunuz? Bir helikopter kiralayın saati şukadar liradan, hop zirvedesiniz.:rolleyes::koptum::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Şu kadar liraya hazır satılıyor diyen arkadaşlar. Şöyle düşünün; bilmem kaç liraya bisiklet alacağınıza taksiye binin gideceğiniz yere 20 liraya varırsınız, rahat koltuğunuzda otururken. Ne dersiniz?

@ERDİNÇ DURAN ellerine sağlı, yolun açık olsun.

• Beğen
Geri