Scudo Sports

Aydınlatma önerisi

Scudo
@historiyst hocam aynı setten bende 11.11 kampanyasında almıştım fiyat daha uygundu. Gerçekten çok memnunum herkese de tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Moon meteor 380 s kullanıyorum yaklaşık iki yıldır far normal kademede 8 saare yakın kullanılabiliyor bence yeterli çakar modd sizi görünür yapıyor aynı anda poverbanklada kullanmak avantaj şu anki fiyatları nedir bilmiyorum ama parasını hakediyır bir oaket sigaranın 15 liraya yakın bi zamanda bence alabildipinizin en iyisini alın kazasuz pedallar

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çanakkale bisiklet turuna katılmak üzere gitmiştim.Araçla Akşam eğlenceye katılmak için dardanos a kamp yerine gidiyorduk.Önden sıra sıra bisikletliler gidiyordu.
Hepsinde arka aydınlatma vardı.Uzaktan o kadar bisikletli içinde parlayıp sönen arka ışıklı biri ben burdayım diyordu.Diğer ışıklar yanında epey sönüktü.
Aracı yanlarına gelince durdurdum bisikletli arkadaşa hangi ışığı kullanıyorsun dedim."Sigma Tail Blazer" dedi.
Decatlondan bir tane aldım.
İkili halde satılıyor,ön ışıkla.Ön ışık pek iyi değil ama arka ışık gerçekten güzel 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Yeni pillerini değiştirdim.Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@historiyst bu da güzele benziyor.İşe yarar gibi.Ön ve arka aydınlatma önemli bilhassa uzun turlarda.Hayat kurtarır,iyisini almak lazım.

Vi
@Velespitli Seyyah
Video çok iyi ama bir de ışık modlarını önden çekseniz kusursuz olurmuş.

Merhabalar bugun okuldan donerken arka isigimi dusurmusum donunce fark ettim artik kac kilometre boyunca bu sekilde geldim bilmiyorum. Neredeyse hergun karanlikta surdugum icin arka isik benim icin fazlasiyla onemli. 100 tl butceyle parlakligi iyi ve sarji da makul olcude giden arka isik oneriniz var midir?

(link)

Ben buradan 5 dolara almıştım arka ışığı. Daha pahalı olanları da var çinden ışık alanlar genelde memnun kalıyor ışığı değilde siteye bakmanızı tavsiye ederim

Forumda daha önce incelemesi yapılan bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.
Bir tane bisiklete, bir tane kask arkasına taktım karanlıkta kırmızı -mavi çakar modu açıyorum :)

Bisiklette arka çakar incelemeye, inceleme :)

Aliexpress ten sipariş süresi çok uzun bekleyemem diyorsan. Facebook'ta mehmet kurun diye konyadan birisi bundan satıyordu sanırım.
Birkaç defa satış konularını görmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Parlakligindan ve kullanim suresinden memnun musunuz peki?

2 ledli mercekli 2 aaa pilli pili çok uzun dayanıyor tavsiye ederim ışığıda müthiş
(link)

Dosyalar

• P_20180301_202519_LL.jpg
    P_20180301_202519_LL.jpg
    49,3 KB · Okunma: 73
  • Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@furkanbr

Bisiklette arka çakar incelemeye, inceleme :)

Benim ışıkta bu model ama markası farklı biraz kalitesiz şarj girişi bozuldu benimkinin arada sarj etmiyor. Parlaklığı fiyatına göre çok iyi şarj suresi ise cakarli modda 14 saat kullanım süresi sunuyor ben tam ölçmedim ama yazın akşamları sürdüğüm zaman 6-7 günde bir sarja takıyordum. 2 tane alınıp bir tanesi yedekte bekletilebilir fiyatı uygun.

Aşağıdaki ürünü kullanmş olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

(link)

Geri