Scudo Sports

Aydın'da bisiklet tamiri ve bakımı

papsukkal

Üye
Tepki
3
uploadfromtaptalk1441459579548.jpg

İstanbul 'dan Aydın'a taşındım. Nakliye sırasında bisikletin arka freninine darbe gelmiş galiba. Resimde görülen vida kırılmış. Aydın'da bunu bulabileceğim bisikletçi var mıdır? Birde Aydın' lı bisikletçiler bakımlarını ı kime yaptırıyorsun?

Scudo
hocam, aydın meydanda büyük parlak sarı binanın ( belediye binası galiba ) önündeki meydanda bisikletçi var orda yaptırabilirsiniz.

Bu parçayı Aydın'da bulamazsın diyorlar.

Adı ne ki bu vicdanın?

Aydın da meydanda, belediyeye yakın, Sprint Bisiklet var. Mekanikeri İrfan da çok yetenekli bir arkadaşımız. Size yardımcı olurlar.

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
Yusuf sağol sprint bisiklet diye aratınca internetten tam adresini buldum. Bisikletleri verdim bakıma. Sağolsun irfan ilgilendi.

Ama aradığım vidayı orada da bulamadım. V freni kadroya tutturan vida. İnternetten o hangi isimle aramalıyım bunu?

Adını bilmiyorum ama farklı ölçülerde oluyor galiba. Facebook tan Hypersonicbiker atölyesini eklersen parçayı bulmanda yardımcı olabilir.

Ölçüler farklı olabilir ise bize tornacı yolları göründü demektir. Facebook hesabım yok malesef. Çok teşekkür ederim yusuf yardımların için.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Geri