P papsukkal Üye Kayıt 27 Mayıs 2007 Mesaj 19 Tepki 3 Şehir istanbul 5 Eylül 2015 #1 İstanbul 'dan Aydın'a taşındım. Nakliye sırasında bisikletin arka freninine darbe gelmiş galiba. Resimde görülen vida kırılmış. Aydın'da bunu bulabileceğim bisikletçi var mıdır? Birde Aydın' lı bisikletçiler bakımlarını ı kime yaptırıyorsun?
İstanbul 'dan Aydın'a taşındım. Nakliye sırasında bisikletin arka freninine darbe gelmiş galiba. Resimde görülen vida kırılmış. Aydın'da bunu bulabileceğim bisikletçi var mıdır? Birde Aydın' lı bisikletçiler bakımlarını ı kime yaptırıyorsun?
StratoMaster Üye Kayıt 14 Mayıs 2015 Mesaj 54 Tepki 29 Yaş 31 Şehir Aydın 5 Eylül 2015 #2 hocam, aydın meydanda büyük parlak sarı binanın ( belediye binası galiba ) önündeki meydanda bisikletçi var orda yaptırabilirsiniz.
hocam, aydın meydanda büyük parlak sarı binanın ( belediye binası galiba ) önündeki meydanda bisikletçi var orda yaptırabilirsiniz.
P papsukkal Üye Kayıt 27 Mayıs 2007 Mesaj 19 Tepki 3 Şehir istanbul 5 Eylül 2015 #3 Teşekkür ederim pazartesi bakayım
StratoMaster Üye Kayıt 14 Mayıs 2015 Mesaj 54 Tepki 29 Yaş 31 Şehir Aydın 5 Eylül 2015 #4 umarım tarif edebilmişimdir
P papsukkal Üye Kayıt 27 Mayıs 2007 Mesaj 19 Tepki 3 Şehir istanbul 5 Eylül 2015 #5 Bu parçayı Aydın'da bulamazsın diyorlar. Adı ne ki bu vicdanın?
Yusuf Z. Şipal Forum Bağımlısı Kayıt 14 Nisan 2010 Mesaj 1.788 Tepki 1.431 Şehir Aydın, İzmir Bisiklet Cannondale 5 Eylül 2015 #6 Aydın da meydanda, belediyeye yakın, Sprint Bisiklet var. Mekanikeri İrfan da çok yetenekli bir arkadaşımız. Size yardımcı olurlar. Tepkiler: StratoMaster
Aydın da meydanda, belediyeye yakın, Sprint Bisiklet var. Mekanikeri İrfan da çok yetenekli bir arkadaşımız. Size yardımcı olurlar.
P papsukkal Üye Kayıt 27 Mayıs 2007 Mesaj 19 Tepki 3 Şehir istanbul 8 Eylül 2015 #7 Yusuf sağol sprint bisiklet diye aratınca internetten tam adresini buldum. Bisikletleri verdim bakıma. Sağolsun irfan ilgilendi. Ama aradığım vidayı orada da bulamadım. V freni kadroya tutturan vida. İnternetten o hangi isimle aramalıyım bunu?
Yusuf sağol sprint bisiklet diye aratınca internetten tam adresini buldum. Bisikletleri verdim bakıma. Sağolsun irfan ilgilendi. Ama aradığım vidayı orada da bulamadım. V freni kadroya tutturan vida. İnternetten o hangi isimle aramalıyım bunu?
Yusuf Z. Şipal Forum Bağımlısı Kayıt 14 Nisan 2010 Mesaj 1.788 Tepki 1.431 Şehir Aydın, İzmir Bisiklet Cannondale 9 Eylül 2015 #8 Adını bilmiyorum ama farklı ölçülerde oluyor galiba. Facebook tan Hypersonicbiker atölyesini eklersen parçayı bulmanda yardımcı olabilir.
Adını bilmiyorum ama farklı ölçülerde oluyor galiba. Facebook tan Hypersonicbiker atölyesini eklersen parçayı bulmanda yardımcı olabilir.
P papsukkal Üye Kayıt 27 Mayıs 2007 Mesaj 19 Tepki 3 Şehir istanbul 10 Eylül 2015 #9 Ölçüler farklı olabilir ise bize tornacı yolları göründü demektir. Facebook hesabım yok malesef. Çok teşekkür ederim yusuf yardımların için. Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Ölçüler farklı olabilir ise bize tornacı yolları göründü demektir. Facebook hesabım yok malesef. Çok teşekkür ederim yusuf yardımların için.