Scudo Sports

Aydın

@Özgür Dilaver

Ben de Temmuz ve Ağustos'ta burada değilim bu sene :cool: Haziran sonuna kadar ne gezersem kar sayıyorum. Tek başına da tadı bir yere kadar. :(

Scudo
@Özgür Dilaver

Didim'de üst model bisikletlerden anlayacak, güvenle bisikleti teslim edebileceğim bisiklet tamirhaneleri var mı ? Varsa adreslerini verir, yerini tarif eder misin ?

Hız kesiciye biraz hızlı ve sert girdim arka akort telinin birini kırdım da :D :(

merhaba arkadaslar ben de aydına 30 km uzaklıkta oturuyorum bır kac bılgı almam gerekıyor scott bısıkletım var bakımını yaptırıcak bır yer var mı masa ve gobekler ıcın telefon numaramı ozelden atacagım bılen varsa yazarsa cok sevıırım.

aydında bu işi ciddiye almıyolar sanırım çoçuklar benim yaşım 45 10 yıldır uzun yol yapıyorum tanışmak isteyene kapım açık

@costa

izmire gitmen gerekiyo kardeşim ben yeni gorratec aldım istersen yardımcı olurum izmirden aldım memnunum

@captain_2

Yorum yaptığınız arkadaş yazalı neredeyse 1 yıl olmuş... Mesajların tarihlerine biraz daha dikkat ederseniz...

Selam, ben de şimdi üye oludm. Aydın merkezde yaşıyorum. Şimdilik işsiz olduğum için boş vaktim çok.
Yaklaşık ondört yıldır kulandığım Sarda Marka bir bisikletim var. Uysallar'dan almıştım. Yıllar önce bisikletimin bir bölümü çalınmıştı. O zamandan bu yana pek verim alamadığım ve mevcut bisiklet tamircilerinden memnun olmadığım için bisiklet bakımı ve onarımı konusunda bilgi edinmek istiyordum. Biraz da modifiye meraklısı olduğum için bu konuda bilgi arıyordum. Sonunda bu forumu buldum. Genel olarak milletçe, daha çok motorlu taşıtlara meraklı olduğumuz için, aramayı Türkçe yapmak aklıma gelmemişti. Bugün google'da "bisiklet" yazdım ardından "bisiklet forumu" nu önerdi. Böylece bu siteyi buldum.

Aydın ve çevresindeki bisiklet meraklıları ve özellikle bu alanda modifiye ile ilgilenenlerle tanışmayı çok isterim. :)

ben nazillide yaşıyorum ama çağırın buluşalım bı otobusluk ısım war :D

Merhaba Arkadaşlar Bende Aydındayım Bayadır Foruma Girmiyorum Bir Gurp Arkadaşımla İşe Girmeden Önce Forumdaki Abilerim Bilir Resimleride Mevcuttur Aydının ÇEşitli İlçelerine Tatlı Gezintiler Yaptık... Şuan Aydında Bir Özel Şirkette Çalışıyorum Aslında Aydında Böyle Arkadaşların Olması Beni Sevindirdi...

Saygılarımla SERHAT TOKER

Ufak tefek işler için ziraat bankası sokağında biryer var. Ama yinede aydın daha tatmin edici. Geçen yaz Akbükte tubeless teker patlattım tam işkence oldu halletmek...

Söke'de falan binen olması lazım diye düşünüyorum. Nasıl olur da Didim'de bisiklete binen olmaz.Hayret doğrusu, benim annem babam bile biniyor Didim'de :D

Havalar bi güzel olsa da o taraflara gitmeyi düşünüyorum.

eya kardeş ben aydından aydında da tam detaylı üst modellerden anlıyanı bulamazsın niyetin aydına getirmekse aynı km izmire git derim byy

Foruma uzun zamandır bakamıyorum. Bisiklete de şehir içi ulaşım dışında binemiyorum. Açıkçası bu gidişle de pek binemeyeceğim, yoğunluk had safhada. Mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler.

Federasyon başkanlığı seçimi sonrası,bisiklet il temsilcisi olması için ısrar ettiğim Aydın ili bölgesi eski sporcusu ve Antrenör Arkadaşım Bayram KURŞUNEL il temsilciliği görevini yüklenmiştir.Uzun süredir sessiz kalan bisiklet sporu ve bisiklet faaliyetlerine,Aydın ilinde canlılık getireceğine inandığım Bayram Kardeşime Hayırlı,uğurlu olmasını temenni ediyorum..
Aydın bisiklet il temsilciliği iritbat için:
bayramkursunel@hotmail.com
ve 2192166 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
slm aydında bu sporla uğraşan bir tek ben varımj sanırım şu an

Geri