Scudo Sports

Aydın

Scudo
Arkadaşlar yeni aldığım bisikletimi Nazilli İzmir hattında denemek istiyorum.Katılmak isteyen arkadaşlara göre tarihi ayarlayabilirim...

bende aydındayım burda kinse yok ya nasıl yer burası yolda gelip bana çarpıyolar yaaaa ön kaldırıp gidiyorum önüme atlıyorlar
gelin tanıtalım aydına bisikleti

yazın bende aydındayım.. örneğin bafa gölülünü milet civarını merak ediyorum

Bodrum'da oturuyorum ancak yazın gelebileceğim Bodrum'a üniversite mezuniyet dolayısıyla Kıbrıs'tayım. Yazın pedallamak dileğiyle

yada diyorum aydın da nazilli de sökede kuşadasında ne kadar bisikletçi varsa toplansak bi tur bi gezi bişeyler yapsak arkadaşlar bu güzel coğrafyayı harcamayalım lüt fen sevgilerimle kayseri bisiklet topluluğu

slm arkadaşlar abiler ben aydındanım foruma yeni üye oldum
ismim alper lisede okuyorum aydın merkezdeyim forumdaki aydınlı olanlarla bu başlık altında birleşelim ilginize şimdiden teşekürler

@alper_09_44
ben varım aydında ulaş bana yada yarın atatürk heykelininaltın da bisikletin la buluşalım

Merhaba ahali :)

Yahu bisikleti de özledik bisiklet severleri de.

Mart'ta geldiğim Didim'in dışına bisikletle ilk defa 24 Mayıs'ta çıkabildim. 55 kmcik kısa bir daire yol oldu ama buna vakit bulduğuma da şükür.

Koca Didim'de bir ben mi varım şimdi :cool:

Didim'de ve etrafında kimler var 150 km ve üzeri gezi yapan ? İzmir, Aydın ve Muğla da işin içine giriyor sayılır :D

Yazdan yaza geliyorum malesef... Ama güzel tur yapılır orada kuşadası, bodrum her iki yönede yol güzel...

Bir gün karşılaşırız... Aklımda

Geri