Scudo Sports

Ayder Yaylası İmara Açılıyor! (Katliam içerir)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Kuzey Ege "İmarzade" ve "İmarsever"lerden bana sıra gelirse evet, belki "İmarzede" olabilirim!

Not: "İmarzede" derken de banka gelmesin aklınıza, her şeye dipnot düşer olduk!

Hazır yukarılarda ülkemizin çimento üretimindeki sıralaması verilmişken şu bilgiyi de vermeden olmaz: Çimento üretimi doğayı paraya çevirmenin en kolay yoludur denir. Etrafında çimento fabrikası olanlar buna hak verecektir. Çimento üretimindeki sıralamamız doğaya ve paraya verdiğimiz önemin bir numaralı göstergesidir.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN atnı düşüncelerdeyiz, bu ülke sınırları içinde yaşayan, vatandaşlık sahibi herkesin oy kullanma hakkına sahip olduğunu düşünüyorum.Ama yurtdışında yaşayıp, orada bir kilo aldığımız domatesi burada bir kasa alıyoz ya da kaç avro yapıyor bu deyip her yerde hesap yaparak gezen kişilerin, gümrük kapılarında, konsolosluklarda oy kullanmasına katlanamıyorum. Yaşamadığın ülke hakkında sırf siyasi ideolojilerin doğrultusunda karar vermek kadar saçma bir durum daha yoktur diye düşünmekteyim.

Amaaan bana ne... Parası olana her zaman her şey mübah. Benim gibi fakirler zaten oturduğu şehirden zor çıkıyor. Ayder'den bana ne... O halde büyük Türkiye için hep birlikte çalışmalıyız. En çok da biz fakirler çalışmalıyız. Bizden sonra da çalışsınlar diye askerden gelir gelmez evlenmeliyiz ve inşeAllah en az 5 çocuk yapmalıyız.
Bizi çekemeyenler de büyümemizi istemeyenler de inşaata karşı çıkıyorlar. Hes'e karşı çıkıyorlar. Ağaç dediğin sonuçta ekersin ve çıkar nedir yani? Hiç olmasa nolur ki hem? Çölde yaşayanlar insan değil mi?

@Hüseyin Odabaş Ne güzel yol işte...

Her millet layık olduğu şekilde yönetilir.

Bizler de layık olduğumuz şekilde yönetiliyoruz. Şikayet etmeye ve söylenmeye hakkımız yok.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Şu başlık altında siyasetin dibine vurulmadıysa ben de başka bir şey bilmiyorum :)

Hayatın her alanı politiktir.

siyaset yok hocam aman. muhalefet yapılmasın istiyoruz sadece. o yüzden demokrağsiye sahip çıkalım. yoksa bakın müteahhit dediğimiz adam öyle ağaç gibi topraktan çıkarak kolay yetişmiyor. hep beraber elbirliğiyle çalışmamız, gerekirse kendi sosyal ve anayasal haklarımızdan, kamuya ait doğal, kültürel zenginlikliklerimizden devletimizin bu konuda adım atmasını beklemeden feragat etmemiz gerekiyor. açıkça söylemek lazım, maalesef eleştirmekten başka bir şey yapmayan insanların bencilliği yüzünden sanayicilerimiz ciddi ar-ge teşviklerine, rakiplerin engellenmesi yoluyla rekabet avantajları sunulmasına rağmen yeterince teknoloji geliştiremiyor. şimdi benim sanayicim sırf teknoloji geliştirmesine engel olunuyor diye niye teknoloji devi bir firmanın patronuyla aynı prestijli hayatı yaşamasın. sermaye sahiplerine devlet yoluyla sağlanan vergi afları, hibeler, destekler sizce kıskanıldığı kadar yeterli mi? boş boş konuşacağımıza herkes her ay en az 1 lira verse de bizim muteber patronlarımız ekönömimizi dünya standartlarına taşısa keşke.

@ozgur908
Aaah ah... İşte sizin gibi imanlı vatanseverlere ihtiyacımız var bizim. Koministe ataiste ihtiyacımız yok. Ejdadımıza layık olacağız. Yeniden dirileceğiz inşeAllah

@cahitakin
Bak hocam. Ulkemizde asgari ucretle calisan zor gecinen tonla insan var. Bu insanlar sukrederek yasiyorlar. Asgari ucretle calisma orani %78 ve buna ragmen insanlar mutlu. Bu durum iktidarin ve istikrarin basarisidir. Demek ki turkiye guclu. Dolar artti ve yikilmadik. Cunku bir dolar 4 tl ediyor. Bu da demektir ki turk lirasi dolardan daha degerli ve guclu. Yani biz bu duruma 15 senede geldik. Ve de yukselis suruyor. Hala agac demek, doga demek, resmen vatana ihanettir. Bilmem anlatabildim mi?

@Kuzey Ege
Hocam boyle yasamak ne guzel olurdu 0 sıkıntı, 0 stres. :D Beni öpseler sesim cikmaz :D :D

@Kuzey Ege
Bir dolar 4 tl oldu diyorlar. Hayır bir tl 0.25 cent oldu 0.25 cent. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar ekonomik büyümemiz devam edecektir...

Bakıyorum da tüm sınırlı-sorumlu(ya da sinirli-sorunlu;)) duyarlı çevreciler toplanmışsınız:harika:.
Peki bizler Ayder için ne yapalım,nasıl bir eylemselliğe dahil olalım da beton ziyanlığına yenik düşecek doğamızı kurtaralım?

Doğa'nın korunacağını herhangi bir tahribat yapılmayacak olsa bölge kalkınması açısından iyi birşey bölge halkı kazanır AMA!! daha önceki örneklerdeki gibi doğanın içine edilecek bölge kültürünü yansıtmayacak yapılar ve İĞRENÇ beton yığınlarıyla dolacak en KÖTÜSÜde bölge insanının KARŞI çıktığı istemediği halde PARA için diktatörvari tavırlarla kendi bildiklerini yerine getirmeleridir. DOĞA KATLİAMI OLMAMASI DİLEĞİYLE.

@cazci
Yeni bir gezi provakasyonu mu yapıyorsunuz? Eylem falan...Ayrıca ne kurtarması? Ülkede düşman mı var?
İşte siz böylesiniz. Bu milletin evlatlarına düşman gözüyle bakıyorsunuz. Bu şekilde devam ettiğiniz sürece bu millet de size rey vermeyecek inşAllah. Büyümemizi ve dünya lideri bir ülke olmamızı engelleyemeyeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@mywashere
Bahsettiğiniz bölge Rize'dir ve Rize'nin duruşu bellidir. Hiçbir şeye karşı çıkmıyorlar. İftira atmayın.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@hayatçokgarip

Yazdığınız cevapları okudum ve size cevap verme gerekliliği duymadım.Hayırlı akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri