Ayakkabıda numara seçenekleri kısıtlı gözüküyor. Shimano alıyorsanız 1 numara büyük alın. Btwin road 300 pedal fiyat/performans ürünü 237 gr onu tercih etmenizde fayda var.
Ben Londra'da evan cycles mağazından specilazed marka ayakkabı aldım. 75£ bir bedeli vardı ve oldukça kaliteli, rahat. Tavsiye ederim sizede. Aynı şekilde shimano pedal ile güzel bir şekilde kullanıyorum ayakkabıyı.
1 mm dahi küçük olsa sürüş sırasında ayağınızı sıkar, uyuşturur oldukça rahatsız eder bisikletten keyif alamassınız. Btwin road 300 almaya giderseniz ayakkabıyı iyice deneyin derim.
aynı para shimano varsa hele ki pedal gibi bir üründe, ne gerek var decathlon veya look tercih etmeye. look için zaten yazmışlar sertlik ayarı yapılamıyor diye.
shımano ayakkabı alcm ama korkuyorum ayagımı uyusturur dar gelınce falan dıye tek 40 numara var 115 tl ye gelıyo normalde denedım 40 ouyo ama surerken nasıl olur bılemedım noralde 41 numara buyuk gelır 40 numara da bazen yagmı vurur oyle de dengezısz aak var bende hatta 40 bı buyuk bana ama ayagımı vurur 144 tl ye btwın 300 mu alsam hem uymadı mı degsımde yaparlar
@nuruasakir Decathlon'da denediğinde 40 tam olduysa sıkıntı yaşamazsın ben de oradan deneyip başka yerden almıştım btwin 300'ler alacağın ayakkabıya göre çok kötü kalıyor