Scudo Sports

Ayakkabı Önerisi

Ziya Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
54
Bisiklet
Cannondale
Merhaba,

(link)

Linkteki SPD pedallara geçmeye karar verdim. Daha önce hiç kullanmadım ve hiç bir bilgim yok.
Bütçem yaklaşık 150tl civarı ama çok önemli bir özelliği varsa en fazla 200tlye kadar çıkabilirim.

Hangi marka ve model önerirsiniz ?

Teşekkürler.

Scudo
Fiyatı gayet uygun. Sitedeki diğer indirimli ayakkabılarıda inceleyebilirsin.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yılmaz
Teşekkürler bu siteye bakacağım ama dediğim gibi daha önce hiç bir bisiklet ayakkabısı denemediğim için sizlerin kullanıp da çok memnun kaldığı marka veya model varsa daha çok yardımcı olacak.

bende ayakkabı alıcam , okula gidip geliyorum çok sırıtmaması lazım . Normal spor ayakkabı tarzında olanlardan hangisini önerirsiniz ? neye dikkat etmeliyiz alırken ?

bayrampaşa dechatlon a uğramanızı öneririm 120 TL civarında bulabilirsiniz

decathlon'daki ayakkabı çeşitleri çok sınırlı. üç ya da dört çeşit var ve hepsi de decathlon'un kendi markası b'twin. ama iyi yanı bir çok ayakkabı numarası bulunabiliyor.

onlara baktım fakat decathlonun ürünleri pek iyi değil , birçok ürün aldım ben ordan ucuz ama kaliteli değil ayakkabıyı bi defa alıcaz biraz iyi bişi olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yılmaz
Selam,
Ben geçenlerde Delta Bisikletten, sıkı bir pazarlıkla, Exustar E-SM 602 ayakkabı ve shimano 520 pedal + SMPD22 2x reflektörü ( hem reflektör hem de SPDnin ters yüzünü normal pedala çeviriyor, trafikte dur kalk fazla olduğunda çok kullanışlı oluyor ) 150 tl nakitle aldım. Bana yetiyor. Uyguladığınız fazladan tork hemen hissediliyor. Ayakkabı bence şık: cırtcırtlı değil ve nubuk. İşte bazen çıkartmıyorum, bazen çıkartıp normal deri ayakkbaı giyiyorum.

Shimano M520 pedal ve M077 ayakkabı kullanıyorum. Bence başlangıçta pedal olarak M520 fazlasıyla iş görecektir. Ayakkabı konusunda şunları göz önünde bulundurmanızda fayda var.
> Shimano modellerinde giydiğiniz numaranın 1 büyüğünü alın.
> Tabanları takunya gibi olduğu için yürümek çok rahat değil. Sert ve bozuk bir zeminde kaller sebebiyle yürümek çok zor hatta işkence olabiliyor. Kalleri yıpratma durumu da var. O yüzden hem bisiklete binerim hem de gündelik ayakkabı olarak kullanırım diyorsanız yürüyeceğiniz zeminleri göz önünde bulundurmanızda fayda var.
> Yabancı sitelerden işinizi baya hesaplıya halledebilirsiniz. Ben Evans'tan ayakkabı + pedala 198TL gibi bir rakam ödemiştim (limit 150 avro idi o zaman) Aynı pedal ve ayakkabı burada 260 TL falan ediyor. Decathlonda satılan pedal + ayakkabıdan daha ucuz. O malların kalitelerini ise Allah bilir.

@yilmaz kaynak

shimano mt 42 ve m520 pedal kullanıyorum. Günlük hayattada rahat yürüyebileceğim touring model bir ayakkabı. Hatta kalleri çıkarıp oluşan boşluğa kapaklarını takınca normal bir ayakkabıdan farkı kalmıyor.

merhaba,

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bana çok ucuz, aşırı ucuz bir ayakkabı lazım. tavsiyeniz var mı? bulabildiğim en ucuz ayakkabı şu

(link)

aşağıdaki kalleri alıp mevcut pd-r540 pedal ile kullanmayı düşünüyorum. öneri ve fikirlere açığım

(link)

Geri