Scudo Sports

Avsallar'dan alanya'ya bu bisikletle gidilir mi?

KAAN_AKAR

Üye
Tepki
28
Arkadaşlar Antalyanın Avsallar bölesinden Alanya ya kendi başıma bi tur yapmak istiyorum.yaklaşık 30 km süper bi doğası va yolları çok iyi.kendim sürekli gidip geldiğim için yolu iyi biliyorum.ama birde bisikletimle bi gezinti yapıyım diyorum.sizce bu bisikletle bu yol gidilirmi hiç bir eksiği yok bütün bakımı yapıldı..yorumlarınızı bekliyorum.bisikletim SALCANO NG 650
BİSİKLETİMİN RESMİ
http://i52.tinypic.com/2mry1ro.jpg
GİDİCEĞİM YER VE MESAFESİ 30 KM
http://i51.tinypic.com/oh1o20.jpg

Scudo
Çok rahatlıkla gidersini yanınızda tamir aletleriniz kaskınız eldiveninizin kesinlikle olmasını öneririm ng650 ile daha uzun turlara çıkan kişiler var aramızda...

• Beğen
Tepkiler: KAAN_AKAR
Bence bu tur çok güzel olur.Bu bisikletle güzel olur.Neden olmasın.Bende Türkiye Gazetesinin verdiği Bisan vardı.Onunla 50 km yol yapmıştım bir seferde.Senin bisiklette yapar bu yolu:)Yanına fotoğraf makinesi alıp,turunu fotoğraflandırırsan güzel olur.Buraya yüklersin bizlerde bakarız.Yorum yaparız...Tamir setini,güneş gözlüğünü,eldivenini,kaskını ve bol bol suyunu yanına almayı sakın unutma...Biraz da yemek için atıştırmalık bişeyler...Hadi bakalım pedalına kuvvet...:)

NG650 ile 990km yaptım ben yazın:) İstanbul'dan Muğla'ya.
şuradan bakabilirsin
(link)

• Beğen
vay beee tebrik ediyorum.çok güzel bir tur olmuş.bişi sorcam yol boyunca hiç lastiğiniz patladımı?

@KAAN_AKAR

Geçen ay istanbuldan izmire tur yaptık, 3 günde gittik. Yol boyunca 7-8 defa lastiğimiz patladı:in:

@uğur yılmaz

7 - 8 defamı one yaa dikenli yoldan mı gittinniz abi ne yaptınız öle:)

alanyanın yolu DOUBLE YOL ve arasıra yokuş olan bir yol. asfallar kalitesi gayet iyi. sırt çantama ne koyup koymamam hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.

30km lik yol için pek birşeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. en fazla 2,5 saatte varırsın zaten. lastik için malzemen her zaman bulunsun zati yanında. Birde su.
sırt çantası taşımamak daha iyi mümkünse. rahatsız eder epey seni.

Lastik işi biraz şans işi. Benim 4 defa patladı lastiğim.
Lastik patladığında çıkarırken çıkardığın konumunu unutma. lastiğin nerden patladığını tespit et. ve tekerde nereye denk geliyorsa oraya bak dış lastikte diken tel yada başka birşey varmı diye. aksi halde patlatan şeyi çıkarmazsan ard ardına patlayabilir aynı yerden.

• Beğen
Tabii ki gidebilirsiniz, rotanız da fotoraf çekip bizimle paylaşırsanız biz de sonra deneriz bu rotayı. Ayrıca perşembe akşamları Alanya merkezli turlarımız oluyor uygun olursanız bekleriz...

• Beğen
@Hakan Yazman

inşallah bakalım sizinle turlamak benim içinde çok güzel olur.ama oralarda olamaya bilirim.AMA KAFAMA KOYDUM BİSİKLETLE AVSALLARDAN ALANYAYA GİDİCEM:D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Öncelikle Lastiklerin Sağlamsa O Yolu Patlamadan Geçeceksin Emin Ol....Ama Kafanda Kask Bulunsun Anayoldan Gideceksin Büyük İhtimal..Çok Araba Geçiyor Dikkatli Ol Yani Canın Senin Gözlerinde ve Kollarında :)) Kargıcağı Bilirsindir.,, yazları anneannemin yanına tatile geliyorum geotech neon aceram var oradan gazipaşaya geçiyorum 1sa 10dk gibi bir sürede alıyorum o yolu dinleniyorum 30dk bişeyler yiyorum pedala yükleniyorum alanya gazipaşadan alanya nereden baksan 50kmye yakın olması lazım.. ama yollar güzel akıp gidiyorum aynı tempoda yokus yok denecek kadar az sıcak asvalt sürtünme en alt düzeyde :)) 2-2.30 saat civarı alanyaya giriyorum devam ediyorum türkler diye bir yer oranın kavsağından dönüyorum kargıcağa kadar bi 20km daha ne etti bi günde? 35km-gazipaşa,, 55km-gazipaşa-alanya-türkler,, 21km-türkler-kargıcak lastik patlamıyor bile ama dağa sürersem toprak yola sorun çıkıyor :))

merhaba
o bisiklet kompenetleride orta kararsa tık demeden parise de gider afşin onunla ne yollar yaptı 10000$ bisiklet bile alsan kendi başına bırakınca devrilir at sahibine göre kişnermiş 30 km bile tecrüben yoksa sakın yanlız başına o trafige çıkma anladığım kadarıyla 20 yaş altısın tecrübeli biriyle önce başla uzun yola ilerde yanlız başına denersin tabiki kask eldiven mutlaka lazım yolun açık olsun

Tabiki gidersin. Ama yanına yama takımı almayı unutma. Kask ve eldiveni zaten saymadım. :) Çünkü onlar gerekli eşyalar. Hiç bir eksiği yoksa bisikletinin bas pedallara.. :)

Kesinlikle gidebilirsin,bisikletinin buna uygun olduğunu düşünüyorum.Eğer doğal güzellikler bahsettiğin kadar zengin ise bu tur senin için kaçınılmaz bir fırsattır,şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim...

Eee gitmişsinizdir artık :)

Geri