Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@enver avcı

Hoşbuldum, teşekkür ederim.
Özelden mesaj gönderebilecek hale geldiğimde ileteceğim.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
Merhabalar herkese , bende bisiklet dünyasına yeni katılmış sayılırım.Bahçelievlerdeyim organizasyonlarınıza katılmak isterim..

• Beğen
@Burak Oztarak

aramıza hoşgeldin burak.turlardan senide haberdar ederiz.gezi bölümüü takip et sürekli

@koray orhan

hoşgeldin koray.avrupa yakası kalabalıklaşıyor :D :D

@inci boncuk

teşekkür ederim inci.sen nasılsın.beni soracak olursa ... :D :D hastalık ayak parmağımı sağlam bi şekilde incitmem dışında iyi sayılırım.hatta düzelmeye başladım ama sağlam mesafeli turlara ve rampalara hazır değilim henüz.ama gitgide iyileşiyorum

Oy geçmiş olsun .Ayaklara aman dikkat. Bende yeniyim hemen şu sol tarafta da yazdığı üzere :). Çoooook Uzun bir aradan sonra yine bisiklet alemindeyim. Hayırlısı bakalım :).

• Beğen
deneyimli bir bisikletçi abim olarak size bişey danışmak istiyorum. İstanbul. av. yakasında parça çalmadan düzgün hizmet veren ve iyi ustaları olan bir bisikletçi önerebilir msiniz ? Biz silivride ikamet ediyoruz. nerede olduğu önemlşi değil istanbul avrupa yakasında olsun yeter. cidden buna arkadaşlarımın ve benim çok ihtiyacım var.

taha aramıza katılmana sevindim.avrupa yakası olarak oldukça sağlam bir sayıda ilerliyoruz.merhaba yiğit.oğlumunda adı yiğit.ekipde yiğit adlı yeni bir dostumuz daha olması sevindirdi beni... :) turlarımda görüşmek üzere.face'den ekleyerek de turlarımdan haberdar olabilirsiniz.hem burada hemde face de yayınlıyorum.face deki avatarımda da aynı resim var.

bu arada burak dostumun sorduğu soruya yeni yanıt verebilkiyorum.kusura bakma burak.park halindeyken vuran araç sebebiyle 2 haftadır sahalardan uzak kaldım.bu konu hassas bir konu.işin aslı herkesin kendine özel tamircileri var.ben neredeyse 12 yıllık tamircimi attığı kazık sebebiyle sildim.5-6 sene önce bana sattığı jantların 4/1 fiyatına satıldığını ve aldığı yere giderek bizzat öğrenmem sebebiyle her yaz neredeyse yeni bisiklet alacak kadar masraf yapan müşterisini kaybetti.o kaybetti ben kaybetmedim.bu konuda şu aralar açık sözlü olmak gerekirse kimseye gitmiyorum.o zamanlarda teknik bilgim çok iyi değildi ama şu aralar fena değil.zaten ben prensip olarak bisikletimi yaparlarken başında durmama izin vermezlerse bırakmam kimsenin ellerine.ne yazıkki bu konudada pimpirikli bir adamım.özellikle şuna git diyebileceğim kimse yok.tanıdığım arkadaşlar var bir çok bölgede ama yinede istersen bana özelden yada cepden ulaşabilirsin...daha detaylı konuşabiliriz...

avrupa yakası.bu yaz turlara başladık.hadi kalkın yattığınız yerden.bacakları çalıştırın biraz...yat yat nereye kadar.bu yaz yapacağım uzun ve konaklamalı turlarda görüşmek üzere...

Tüm bisikletsever dostlara selamlar.

Bisikleti daha yeni aldım, seneler olmuş kullanmayalı. Kilometrelerce yol yürüyorum yıllardır. Çok hamlamamışımdır diye düşünüyordum ki bisikletle geçirdiğim ilk yarım saatte öyle olmadığını anladım :)

Tatil için ağustosta Bandırma-Çanakkale arasında bir tura katılacaktım. Akşamları ve hafta sonları alıştırma yapıp hem ciğerleri açayım, hem de yokuş yukarı tırmanırken bacak kasılmalarına alışayım diyorum :) Belki bu sene tura katılamam ama en azından seneye kadar alışayım uzun yolculuklara.

Yapılacak turlara güzergah ve saatler uyarsa katılmak isterim ben de. Tek gezmek sıkıcı ve tehlikeli oluyor. O nedenle grup halinde gezersek daha keyifli olur.

Hepinize keyifli pedallamalar..

Didem hanım selam hoşgeldiniz.İstanbulda birçok bölgede arkadaşlar turlar ve düzenli geziler yapıyor.siz hangi semttesiniz?

@tolga akan

Gopaşada oturuyorum. Bugün Taksim'e bisikletle gitmeyi deneyeceğim buradan. Ama dönüş için endişeliyim :)

Geri