Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@Bahadır ATILGAN

selam bahadır.edirneye gitmek iyi olur gerçektende.saroz körfezi harika bir yer.fakat bu turu ayarlarsak istikaqmet nasıl olacak.otobana çok karşıyım.hele hele 3-4 kişiden fazla olursak.otobüsle gidip gelmek de anlamsız olacak.ben bisikletlerimizle gidip dönüşü otobüsle yapalım derim ama dönüşte oradan otobüs ayarlamak da zor olur son anda.ama bi araştırayım otobüs durumunu.yada keşan grubu bu konuda destek verirse nasıl olacağı hakkında basalım pedallara

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Scudo
Hayırlı olsun. Hep birlikte topluma bisiklet kullanmayı benimseticez teşvik edicez inş. A.S.U.S. olarak her zaman yanınızdayız

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Selim Leylak

TEŞEKKÜR EDERİM SELİM.İLK FIRSATDA GENİŞ ÇAPLI BİR TUR YAPICAM AVRUPA YAKASINI BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN (caps lock tuşu açık kalmış ya.büyük yazmışım :D biraz sabır.. fena bir hazırlığım var ;) ;)

hadi bakalım , kaç ay oldu daha bir bisikletçiyle çıkıp 10 dk turlama şansım olmadı.sabırla beklemedeyim...

• Beğen
@gökhanc

biz devamlı tur yapıyoruz gökhan.sen bizi bulamamışsın.ben inan trafikde araç kullanırken bile kaç kişinin önünü kesip foruma soktum.çocuklar durdurunca dövücem zannediyolar :) :) tuttuğumu atıyorum foruma.ama bence sen takip etmiyorsun bizi.hadi açılışı yap o zaman.pazar günü aydos ormanlarında paintball turu yapıyorum.rezervasyon yapıldı.kontenjanda yerimiz var hala.tur bölümünden savaşma seviş :D konusunu incele. görüşmek üzere..

@TÜRKER ÜNAL

sağol türkerim.hepimize hayırlı olsun.

@tolga.aydogan

merhaba tolga.hoşgeldin.telefonuna mesaj attım ama buradanda bakabilirsin 11 temmuz belgrat turumuza.katılım için bilgileri oku istersen sanada uyarsa buyur gel.tanışmış oluruz.sormak istediğin bişey olursa numaramı biliyorsun...
görüşmek üzere

@mert semih karagöz

sağol kardeşim.senide aramızda görmek isteriz.turlar hakkında ayrıca bilgi istersen numaranı yolla kardeşim.

Merhaba ben Avcılar'dan Murat,
Bisiklet dünyasının Avcılar temsilcisi :p
Tabi şaka yapıyorum ama aday olmakta hiç fena değil ;)
Öncelikle bu birliktelik hayırlı olsun...
Şimdilik en azından gelişmelerin takipcisi olucam.
Herkese de Selamlar bu arada :)

• Beğen
@Murat DEMIR

murat hoşgeldin foruma.turlarımızdan senide bilgi sahibi yapıcaz.ama avcılarda konuştuğumuz gibi antremanlara devam.ben hazırım dediğin zaman senide padallıycaz.

merhabalar. güngören'de ikamet ediyorum. gezileriniz için beni de bilgilendirirseniz minnettar olurum.

Yağız Yılmaz
kofte@live.com

555 481 05 90

@Zeynep Koççaz

merhaba zeynep hanım.tur bilgileri hakkında bilgilere gezi ve tur duyuruları bölümünden ulaşabilirsiniz.görüşmek üzere.

Avcılardan pınar yeni üye oldum
bisikletim vardı ama balkonda güzel bir dekor oluşturuyordu.
Balkonda asılı kalmaktan küflenmişti ve sadece 1 kere binilmişti.
Israrlarım sonucu babam tamirciye götürdü ve arka tekerindeki problemi düzeltrirdi.
Bu akşam inşallah ilk turumu yapacağım.
Acemiyim ama olsun.Sürdükçe ustalaşırım.

• Beğen
Geri