Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@SERHAT CALISKAN

slm serhat.faaliyetlerimiz hakkında tabiki bilgi veririz kardeşim. ne demek.o mesafeden geliriz dersen başımızla beraber.sen numaranı ver.ben birçok kişinin yapmadığı şeyi yapıp cepten mesaj atıyorum.arkadaşlar korkuyor 5 lira para kaybedecekler diye.sen yolla numaranı ve bidahaki turumuzu bekle.çok güzel şeyler hazırlıyorum.şehir içi tur resimlerinden belgrat istilası konusunu incele.bidahakine çok iyi bir yer buldum.biraz sabır.:in:

Scudo
beşiktaştan başlayan tura bende kayılmak istiyorum...tophanedeyim..privet-ercan@hotmail.com..buradanda bilgilendirirseniz sevinirim

@9extreme

selam.pazar günü gerçekleştireceğimiz florya atatürk deniz köşkü turumuza bekliyoruz.tanışmış oluruz bu arada.tur ve gezi bölümünden ayrıntılara bakabilirsin.görüşmek üzere.

@SERHAT CALISKAN

selam.pazar günü gerçekleştireceğimiz florya atatürk deniz köşkü turumuza bekliyoruz.tanışmış oluruz bu arada.tur ve gezi bölümünden ayrıntılara bakabilirsin.görüşmek üzere.

@9extreme

barbaros hayrettin paşa heykeli önü.saat 9:00 da toplanmaya başlıyoruz.9:30 da kareket edicez kısmetse.gelirsen tur ve gezi bölümünden adını listeye ekleyebilirsin.görüşmek üzere

Pazar günü ALES e gireceğim o yüzden katılamayacağım bidahakine artık. ama şöyle 11 gibi sahilde pedallamayı planlıyorum katılmak isteyen olursa beraber turlayalım.

@kesis08

arkadaşım numaranı yolla turlarımızdan haberdar edelim senide.
0533 491 70 59
enver avcı

@qinetiq

0533 491 70 59
enver avcı

@9extreme

0533 491 70 59
enver avcı

@Ömer DEMİROK

0533 491 70 59
enver avcı

Avrupa yakasındayım ama sahilde değilim..Sahilimiz yok diye neden bizi küçük görüyorsun arkadaşım

Merhaba abilerim ve arkadaşlarım
bisiklet aldım bmx çok hevesim var fakat kimse olmadıgı için öğrenemiyorum ve gezemiyorum şöyle beşiktaştan bi tur yapmaya başlasak her hafta güzel olmaz mı :d

merhaba dostlar
neredeyse tanımayanınız yoktur beni avrupa yakasında.ama yinede yeni katılan pedal dostlarım için kısaca kendimi tanıtayım.
1979 istanbul bebek doğumluyum.kendi firmamızda iç mimar ve şantiye şefliği görevlerini yapmaktayım.neredeyse 15-16 yaşımdan beri bisiklet üzerindeyim.bisiklet kültürünü yaymak ve sevdirmek adına bundan sonra etkinliklerimizde daha da yoğun çaba sarfedicez hep beraber.bu sevgiyi herkese aşılamak için her zamankinden daha çok desteğinize ihtiyacım olacak.
saygılar.

ENVER AVCI
BF İstanbul Av.Yakası Temsilcisi
enverav@gmail.com
0533 491 70 59

@furkan arkın

kardeşim aramıza hoşgeldin.düzenlediğimiz turlar genellikle uzun mesafeli turlar.bu turlara dayanırım diyorsan başımızla beraber.buyur gel.fakat bir hatırlatma daha yapayım bmx bisikletleri ile uzun turlarda rahat edeceğini pek sanmıyorum.ama dediğim gibi ben varım diyorsan biz zaten buradayız. gerekli bilgilerini yolla haberdar edelim senide

Geri