Çok hoşgeldin dostum.
Bisikletforum gerçekten insana birçok şeyler katan bir yer...
Ben buraya üye olduğumda bisiklet ile şehir içinde turlamaya çekinir, buna rağmen 40 kiloluk bisikletimle fransa bisiklet turuna katılma hayalleri kurardım.
Birçok "dost" edindim bisikletforum vasıtası ile. Bana her konuda çok yardımcı olan, sorduğum tüm soruları büyük bir sabırla cevaplayan abilerim, ablalarım oldu. Birlikte veya ayrı düzenlediğimiz turlarda, birbirimize sürekli destek olmaya devam ettik, acılarımızı sevinçlerimizi paylaştık...
Bazen biz yollarda olamasak da, yollarda olan arkadaşlarımızla beraber sanki biz turluyormuşçasına zevk aldık.
Bu arada söylemedi deme bisiklet forum "bağımlılık yapar". iki yıldır siteye üyeyim, hala sitedeki muhteşem gezi yazıların çoğunu okuyabilmiş değilim. Muhteşem bir hazine geçmiş günler arasında keşfedilmeyi bekliyor bu sitede...
Şu an her ne kadar istanbuldan ayrılamasam da, aylardır Tayland-Laos Kamboçya da turlar yapan Evrim abinin yazdığ
günceleriyle kendimi onunla beraber yollardaymış gibi hayal ediyorum... Evrim abinin günlüğünü okurken yaşadığım hazzı şu ana kadar hiçbir kitabı okurken alamadım, öyle söyleyeyim sen gerisini anla.
İzmir-Çeşme turunda tanıdığım sevgili dostum Ozan ise şu an
İzmir-Hatay arasında pedal çeviriyor. Daha ilk aşamalarından beri haberdar olduğum bu tura çalışmak zorunda olduğum için katılamamış olsam da, onunla konuşmak, kendimi onunla beraber bisiklet sürerken hayal etmek bana inanılmaz keyif veriyor...
Tekrar çok hoş geldin,
Birlikte birçok uzun turlar yapabilmek dileğiyle...
Hoşçakal...