Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

İlk bir ay turlara katılmayacağım. Nedeni bisikletin viteslerinin tam oturmaması. Son ayarlar yapıldıktan sonra ancak katılabileceğim.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
@İnan Onur İleriak

hoşgeldin onur.bisikletin hayırlı olsun.numaranı yollarsan bana turlar hakkında sms ile bilgi geçerim..görüşmek üzere...

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü olarak Cuma (yarın) kulüp merkezinde (Mimarsinan E5 üzeri Sörf Kulübü yanı) toplantımız olacaktır.
Civardaki tüm bisiklet severlerin bisiklet ve bisiklet sporu ile ilgili çalışmalarda desteklerini- fikir ve önerilerini bekliyoruz arkadaşlar.
Değil bu bölgede İstanbul'daki ender Bisiklet Kulüplerinden- bisiklet yapılanmalarından birisiyiz. Bisikletli yaşam düşüncesinin gelişmesini istiyorsak bu gelişmedeki en büyük pay sivil toplum kuruluşlarında olacaktır.

Herkese bol pedallı günler..

Enver abi bu forum ve istanbul avrupa yakası için yaptıkların takdire şayan. En kısa zamanda aranızda olmayı arzuluyorum. : ) iyilestim sayılır, antreman yapmam gerek bir süre.

@ErsinBardakcı

kaskını bir an önce temin etmen dileğiyle. Enver abiler bilir, hayatımı kurtardı bu meret benim : )

• Beğen
enver abi bende aranıza yeni katıldım. avrupa yakası/güngörende oturuyorum.. forumdan mümkün oldugunda takip etmeye calısıyorum ama beni bilgilendirirsen çok sevinirm. 50 mesajdan önce ö.mesaj atamadıgım için burdan yazıyorum teli 0539 728 71 29
görüşmek üzere..

• Beğen
@Güney Mertkan

ahh Güneyim ben çok bakındım ablam sana ada turuna keşke sende gidebilseydinuzun zamandır yoktun buralarda

@pınar kacakkiz

Benim haberim yok pek siteyede girmiyorum artık ama özelden yazsaydın iyi olurdu belki gelirdim. Kimler gitti geziye?

Ee ben yeniyimde ^^ Sarıyer-Beşiktaş arası bisiklet sürüyorum. Grupta buralarda takılan birileri var mı ? Birlikte süreriz.

@Daisy

iyileşmene sevindim kardeşim.aramza tekrar katılacak olman çok güzel.görüşürüz bi daha ki turumuzda..

@ali cihan çelebioğlu

numaranı aldım dostum.turlarımız hakkında senide bilgilendireceğiz.aramıza hoşgeldin.

Alıntı:
Güney Mertkan tarafından gönderildi

Benim haberim yok pek siteyede girmiyorum artık ama özelden yazsaydın iyi olurdu belki gelirdim. Kimler gitti geziye?

güney siteye giremeyen dostlara hep aynı şeyi söylüyorum.numaralarınızı verin sms de atıyorum diyorum.ver numaranı senide uyandıralım kardeşim

@enver avcı

Enver abi numaramı verdim ben sana hatta bilgilendirim demiştin ben tekrar vereyim en iyisi :D

@Güney Mertkan

kardeşim turlarım hakkında bilgiyi otmatik yolluyorum herkese.gelmemesi olanaksız.ama numaranı yinede kontrol ettim sıkıntı yok.forum harici cepten de bilgi veriyorum devamlı.bidahaki turda görüşürüz.

27 sine kadar Kasımpaşadayım. Sonra Konya ya okula gideceğim. Davet eden olursa. Sınırları zorlarız her türlü. ;)
05464267512
Teşekkürler.

avrupa yakasııııııı.hazır olun 10 kasımda sağlam bir tur yapabilirim.umarım katılım iyi olur.atamıza vefa borcumuz için 10 kasımda caddelerde olacağız.umarım beklediğim kişilerden destek gelir de şöyle yüzlerce kişi toplanırız...siz ne dersiniz böyle bir tura ???

Herkese merhaba, bahçelievlerden ulaşabildiğim noktalara yapacağınız gezilere katılmak isterim. Gerçi havalar biraz bozdu, o nedenle beklentimi yüksek tutmuyorum. Yine de buradan takip edeceğim gelişmeleri.

• Beğen
@Kutay Engin

kutay hoşgeldin.etkinliklerimizden senide haberdar ederiz.numaranı özelden yollarsan kaydederim.görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Kutay Engin
padalcı dostlarım ne yazıkki telefonum çöktü ve tüm dostlarımın numaraları kayboldu.benim numaramı bir çoğunuz biliyor zaten.sizde özelden numaranızı yollayın da kaydedeyim... görüşmek üzere.

Geri