Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@başarist

gerçektende öyle ya. Aslında Türk isimleri en çok Hasan, Hüseyin, Ali, Mehmet'ken bu forumda da Emre bolluğu başladı.

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
Scudo
slm arkadaşlar,hoşbuldum.hani foruma bi emre daha gereklimiydi şüphelenmmeye başladım yazılarınızdan:D

yok yanlış anlama :) Her zaman bekleriz. Turlarda görüşmek dileğiyle... Mesela Haliç turuna bekleriz.

hoşgeldiniz,
haliç turuna gelirseniz tanışmış oluruz (bu hafta gidemiyorum ama)..

selam maskesiz biraz önce (23:12 civarı) ıhlamurdere caddesinden fulyaya doğru gidiyordun yanımdan geçtin, sanırım haliç turundan dönüyordun.

iyi akşamlar diyen sendin dimi,kusura bakma tanımadığım için dönüp bakmadım.beni gördüğün yerin az ilerisinde oturuyorum bende.süpersin ya iyi tahmin ettin ben olduğumu.tur güzeldi sende olsaydın,eğlenceli geçti

bugün turdaydım bi abimide taktım peşime tanıştım çoğunuzla.güzeldi kopmak istemem bu gruptan.görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: başarist
evet iyi akşamlar diyen bendim, seni fotoğrafından tanıdım :) bende her seslenene bakmıyorum bu yüzden kusurlu olamazsın, karşılaştığımız yere 50-60 metre mesafede oturuyorum. cuma turuna kadar iyileşirsem (üşüttüm biraz) sen de katılırsan tanışırız.

forumun yol bisikleti bölümüne yapılan katkılardan anlaşıldığına göre avrupa yakasında bir gurup oluşturup birlikte antrenman yapabilecek en az on kişi mevcut sanırım. mümkün olduğu kadar herkeze uygun olan bir parkur belirleyip yavaş yavaş (bu aydan sonra havalar da düzelmeye başlar) bir kadro oluşturabiliriz. kimler katılmak isterse buraya adını, oturduğu yeri ve antrenman yaptığı güzergahın özelliklerini eklesin böylece en uygun yeri de az çok belirlemiş oluruz. fikir paylaşımıyla ortaya birşeyler çıkar sanırım. konuyu dikkat çekmesi için (hoşgörünüze sığınarak) özellikle burada açtım...

sawas
beşyolkavşağı - zeytinburnu arası sahilyolunda antrenman yapıyorum sabah erken saatlerde çıkabilirsem gayet iyi ama belirli bir saatten sonra trafik yoğunlaşmaya başlıyor öğleden sonra kıyamet zaten !!!

• Beğen
Tepkiler: alicanpek ve JaN
@canyon

ah be kardeşim sende zamanında iyi sporcuydun elinden tutan olmadı antalyanın iyi sporcularındadın ahmet çiftçinin talebesiydin ey gidi günler . senin gibi sporcu kalmadı ama çok kamyon arkası yapardın sen :D

@treks

arkadaşlar konuyu zaten yanlış yer de açtım bir de siz boğuntuya getirmeyin lütfen katılacaksanız adınızı yerinizi yurdunuzu yazın :mad: geyiğe gerek yok

Savaş abi umarım bu şekilde bir grup oluşturabilirsin, destekçinizim böyle bir grup olduğu takdirde 1.5 lastikleri takar rüzgarınızdan izlerim sizi :)

• Beğen
Tepkiler: tecadisk
insallah bi grup toplayabilirsin sawas ama zamanında baska deneyenler de oldu. şöyle bir durum var avrupa yakasında trafik olmayan uygun bir guzergah yok. bu sebepten ben antrenman yapmak için caddebostan grubuyla pedal ceviriyorum. grubu oluşturursanız sizi tebrik edeceğim ama olurda kuramazsanız sizide herzaman bekleriz caddebostana.

• Beğen
Tepkiler: tecadisk
@Tuonela

bence de zor gözüküyor ama sonuçta bu insanlar bir şekilde bisiklete biniyorlar çok kalabalık olmasınada gerek yok zaten caddebostan gurubunun deyimiyle beş kişilik bir çekirdek kadro yeter. yeşilköyden karşıya geçmek çok zor benim için yoksa her hafta ordayım.

• Beğen
Tepkiler: JaN
Sayın ağabeyim boşuna uğraşma , atla vapura kışın saat 09:00 ' da Yazın saat 08:30 da İstanbul Anadolu yakasında Caddebostan Migros mağazasını geçince sahil yolu Erenköy otobüs durağında ol , Türkiyenin yaz kış antrenman yapan en kalabalık grubunun çekirdek kadrosuna gir , sağlığın , adrenalin her şeyin tavan yapsın.
Avrupa yakasından bizlerle antrenman yapan en az 10 arkadaşımız mevcut sizde bize katılabilirsiniz.
Hatta Sn. Mustafa İçdağ ağabeyimizi de getir daha da memnun oluruz.
Bizleri tanımıyorsan forumdaki Anadolu Yakası bölümündeki Her Cumartesi Pazar saat 09:00 da topicini bir incele istersen özellikle de 46. sayfaya bakın derim tabiki o sayfadan sonraki her sayfayada göz atmadan geçmeyin.
Sevgiler , selamlar.

Kusura bakma ama ağabey , Aksaraydan gelen bayan arkadaş mevcut.
Sizler de kendi aranızda ulaşım ekibi kurarsanız bizim çekirdek kadroya şeref verirsiniz.
Bizler tam elli kişi olunca başka kanallarda boy gösterecez , kaçırmayın bu fırsatı en azından yol bisikleti sporu adına.
Sizlere yazın üç saat yirmi beş dakikada 100 km yol yaptırırız hayatınız değişir adrenalin ayrı birşey !
Bizim tur anlatılmaz yaşanır.

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
Geri