Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@TAZ

-------------------------------------------

selam dostum..
beraber guzel turlarda pedellarız umarım...ayrıca çapada oturmanda yakın oluşumuz ayrı bi güzellik.hafta sonu bana uyar...hafta içi akşammlarıda müsaitim..bu mevkiden bi grup oluşturup kendimize,aramızda geziler yaparsak iyi olur diye düşünüyorum..bu arada bende memnun oldum..

Scudo
@tamer306
----------------------------------------------------
bu mesajı yazmadan önce size özel mesaj gönderdim..sonra da açmış bulundugum konuya yanıt varmı diye bakarken sizin yazınıza rastladım :) görüşmek ve haliç turuna tabiki katılmak isterim..tavsiyeniz güzeldi yardımcı olmuşunuz uyacagım,saolun.g.üzr

@Pugtdeem

saol dostum..en kısa zamanda görüşmek ve pedallamak dileğiyle..

O zaman bu çarşamba haliç turuna buluşup beraber geçeriz?

@asian

Umarım görüşürüz ben bu senede oradaydım ve güzel parkurlar var özellikle eski marmara yolun performans sürüşü için mükemmel ben hemen hemen hergün çıkıyordum bu sene karşılaşmamaız şansızlık..

kesın gorusuruz zaten sen g.o.p da oturuyorsun yakınız bende esenlerdeyım sondurakta adada bırlıkte pedallarız gusel olur zaten orada adam gıbı bısıkletle ugrasan ınsan gormedım benım ıcınde cok ıyı olur bır ustat olarak senden yardım alır kendımı gelıstırırım en azından ....bu arada benım maılım candy_boy34@hotmail.com eklersen benı msn den gorusuruz

Hergün halkalıdan bakırkoye dersaneye bisikletle gidip geliyorum.Katılcak arkdas varsa beklerim.Güzergah sahil yolu...

Selamlar avrupanın yakasındaki arkadaslarım :) bende esenlerden metin, aranızda esenler de veya yakınlarında oturanlarınız varmı?

mrb bende avrupa yakası fatihdeyim çogu arkdşla aynı çevredeyiz ama kimseye rastlamadım daha sadece bazı sabahlar unkapanında otobüs beklerken peugeot bisikletli bayan bi arkdşı göruyorum sanırım kendisi pelin oluyo :)

@blueboy

Evet o benim:) En çok kullandığım yol unkapanı zaten:)

Avrupa yakasına selamlar.. Sabahları tempolu tura çıkmak isteyenlere duyururlur ayakkabısını ,pedalını, kaskını alan gelsin. ( MTB & Yol )
21 eylül, cuma sabah 7.45am. Kabataş iskele önü - sarıyer gidiş dönüş.
Tempo orta, 30km/s. 90 dak. tamamlıyoruz.

Mustafa İçdağ

@pelin90

sabahın o saatinde otobüslerın arasından hızla geçen bisikletli bi bayana duraktaki insanların nasıl bi ifadeyle baktıgını görmen lazım :D :D :D

@Pugtdeem

bi kaç kere emirgan yolunda görmüştüm sizi ;)

Beni hiç görmedin galiba buleboy. Bora(Borab), Emre (pugtdeem) ve ben Bakırköy, Yıldız parkı yaptığımızda sende varmıydın yoksa ben mi karıştırıyorum. Onun bisikleti salcanoydu.

@soneryen

ben emrenın arkdşıyım zaten ama sizinle tura çıkmak daha kısmet olmadı ;)

hoşgeldiniz...

hoşgeldiniz çok sıcak bi tanışma msjı olmuş inş. kısa zamanda ayaklarınız alışır pedal basmaya iyi forumlar ;) :)

Hoşgeldiniz Ozan, çok doğru bir karar vermişsiniz bence de, şimdiden hayırlı olsun yeni bisiklet hayatınız...

Önemli zaten kafaya koymak ve bisikletin üstüne geçip, elleri gidona koyup, o ilk pedalı atabilmek.

Şİmdiden bol keyifli sürüşler, biz burda herkes için uygun bisiklet sever ortamını sağlarız.

bu forumda olmak gerçekten çok keyifli,kısa zamanda bağımlılık yaptı.iyi ki varsınız arkadaşlar....

Geri