Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@muratas

selam Murat kardeş sağolasın.

Scudo
Selam Mert aramıza hoşgeldin.

Hoş bulduk sGonzales.
Forumu takibe başladım.
Umarım ilerde bende sizlerle pedallamaya başlarım.
En kısa zamanda...

Selam Avrupa yakası :) Cumartesi günü Serkan abiye eşlik edecek var mı aranızda ?

selam arkadaşlar
anadolu yakasındaki,tourumuzun yeni resimler eklendi,bakabilirsiniz,sayfa 65,66
saygılar

• Beğen
Tepkiler: dagci
@sinto

Sinan ben varım. Ben sizin oraya gelirim belki. Sahilde karşılarız Serkan'ı bana özelden haber ver.

@dune

Selam dune aramıza hoşgeldin. Sen bağcıların neresindensin biz sürekli mini turlara çıkıyoruz. Sayımızı çoğaltmaya çalışıyoruz. Bana özelden ulaşabilirsin. Katılmak istersen bekleriz.

• Beğen
@soneryen

Elbette Soneryen en kısa zamanda aranızdayım.
Bulunduğum yer Bağcılar merkeze yakın.
Mini turlarınız nasıl bu arada.?
Nereleri kapsıyor.?

arkadaslar yarın besıktas barbaros meydanına gelmek ısteyen tum arkadasları beklıyorum saatı beraber belırleyelım en uygun saatı bulabılırız...

hareket yapmya uygun bisiklet daha toplıyamadım(aslında yapılır ama) xc bisikletim var.ama barborasa gelirim hem sizden bir şeyler öğrenir hemde güzel bir gün geçirmiş oluruz. bence saat 5 de uygun . yarın umarım görüşürüz.

selam arkadaşlar... ismim Şaban 4.Levent'ten. bisikletim var ama tek başıma dışarı çıkıp binmek yerine arkadaşlarla hafta sonları çeşitli gezilere katılmak daha hoş olurdu...

@hız

Selam HIZ kardeş, resimler çok güzel, "tour" da çok güzel, keyifli bir grup, katılmışlığım var.
Arada bir İstanbul-Avrupa yakasınada bekleriz ,Kabataş - Rumeli fener hattı çok güzeldir, yokuşlarımızda var .. Keyfini çıkaralım..
Saygılar..

Arkadaşlar, bu yakada sabahları idmana cıkacak yol bisikletçileri yokmu ? ( MTB cilerde olur, yeterki tempo olsun, boğaz hattında sağlam pedallayan arkadaşlara rastladım )..Bu gidişle bende bostancı grubuna katılacağım, çok iyi organize oldular, bütün avrupa yakası oraya taşınıyor.
24 Auğustos Cumartesi sabah - 7.30 Kabataşdan - Rumelifeneri.
Katılacaklara duyurulur.

Mustafa içdağ

• Beğen
slm.ben bağcılardan birol... kron xc 1000 kullanıyorum.aranızda olmaktan çok mutluyum...

• Beğen
Geri