Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

beylikdüzü sakinleri
burada bitane bisiklete binen arkadaşa rastlamadım.:River-102 :River-102 :River-102 :River-102
hafta sonlarım hep boş geçiyor...

Scudo
@okan-sea

Abi biliyorsun işler yoğun deli gibi çalışıyoruz valla şu ay içinde işlerimizi yetiştiremessek tatilde yok anlıyacağın cumartesi pazar gece gündüz demeden deli gibi çalışıyorum kısmetse bu aydan sonra rahat olacağım..

avrupa yakası cuma akşamı için forma yazdım ,gelin bir özlem giderelim yahuuuu:D

gaziantepdeki bmx ciler nasıl katılacak yarışa sadece istanbullulara mı bu organizasyon

Hocam aslında organizasyon olması için fazla kişi istiyorduk ama kişiyi elde edemedik biz sadece istanbul demedik isteyen gelsin tabiki bu hem kişiyi çoğaltır hemde ilgiyi türkiyeden herkes gelse bu yarış çok bomba olur yok işte taleb ve konuştuğumuz kanallar ve ajanslar kişi sayısını artırtdı ve parkuru bizim hazırlamamızı istediler biz bu parkur konusunu belediyelerle konuştuk belgrad da olursa parkur hazırlamaya gerek kalmıyor ama yıldız parkı olursa biraz desteğe ihtiyacımız kalıyor eğer sayı artarsa yapılabilir neden olmasın!

meraba ki ben cok bisikletçi diilim ama cok da seviyorum bide yeniden ortalıkta gezinmeye başladım...belki tanışırız yardımlaşırız diyede üye oldum:D
bende hoşgeldim dimi dimi..
evet bide avrupa yakası :)

merhaba bende gelmiştim ama...cok yeniydim ama hepnisden bişiler öörenmeee geldim ben:D oley..:) kimler varmış burda

@Mathilda00

selam aramıza hosgeldın cok ıyı bısıklete bınmen onemlı degıl onu zamanla ogrenırsın onemlı olan bılınclı kullanman ve sevmen daha onemlı tekrar hosgeldın :D

• Beğen
Tepkiler: Mathilda00
teşekkür ederim ilginiz için efenim!
bende turlara katılmayı geç en azından bi kaçınzı göremyi isterim cünkü etilerde oturuoum ve bir tane bile bisiklet göremedim:(
daha cok gündüzleri yol almaktayım bu günlerde cünkü gece için ne kafa lambam nede arka stoplarım var ama olsun en azındna kaskımla eldivenim var minim:D onlarla geziniorum güğndüz gündüz:D sıcakta :O....neyse yinede haberleri burdna takip edicemmmm:D

herkes bişeyler yapalım diyo ama hep lafta....toplanalım pazar günü beşiktaş meydanında...tanışalım...orda küçük bi program yapalım..böyle böyle başlarız...her hafta düzenli tur yaparsak katılımda artar zamanla....

@9extreme

bu dediklerini biz zaten yapıyoruz:D formu takip edersen organizasyonlarda görüşürüz..

hızlı dostum...formu yeni takip etmeye başladım...haklısın...saat kaçta nerde buluşuyosunuz..bilgilendirirsen sevinirim..

Geri