Selam arkadaşlar, bakıyorum avrupa yakası organize oluyor belki bir katkım olur diye girişimde bulunayım dedim.
Yarın sabah 11 Eylül saat 7.30am. gibi, Kabataş- Sarıyer gidiş dönüş idmana çıkıyorum katılmak isteyen varmı?.. Tempolu (35km.) olduktan sonra yol-mtb farketmez.
merhabalar...
avrupa yakası- çapa tarafından beraber gezi ve turlara katılabileceğim arkadaşlar arıyorum..... ilginenler olursa wolfret@hotmail.com adresinden iletişim kurarlarsa sevinirim..........
dostum selam. ben de avrupa yakasında, topkapıda, hatta tam olarak çapada oturuyorum. ben de bir trek kullanıcısıyım. haftasonu ne zaman istersen gezebiliriz seninle. msn'ini listeme ekledim. konuşuruz. memnun oldum
Çarşamba ve Cuma'ları olabildiğince düzenli yaptığımız turlar var .
Ve sanırım senin için pedalladığımız güzergah da uygun olabilecek .
Eğer Edirnekapı istikametinden Ayvansaray'a doğru inebilirsen Feshane civarında bize katılabilirsin .
Haliç Turu başlığı altından tur trafiğini takip etmen mümkün .
Yanısıra turdan önce tura özel başlıklar da açılıyor . Takip etmeni tavsiye ederim .
En yakın zamanda görüşmek üzere . . .
Seçenek 1: Natodan koca taşı geçip ulaşabilirsin.
Seçenek 2: Topağaç Köyünün içinden dikbir yokuş çıkarak ulaşabilirsin.
Seçenek 3: Topağaç Köyünü birz geçip manastır yokuşunu inerken sol taraftan bir çıkış var oradan ulaşabilirsin.
Seçenek 4: Saraylardan bir çıkış var'ki ben hiç kullanmadım istersen sora sora orayıda bulup ulaşabilirsin.
bende kocamustafa pşada oturuyorum arkadaşlar bende sizlere katılmak isterim ama bisiklet şu anda çok kötü işide uzun yaptırır yaptırmaz
yollara geri dönücem umarım.
ben 12 senedır topagac koyundeyım orada yazlıgımız var tatravanaya cok cıktım ama bısıkletle hıc denemedım daha dogusu profosyonel bır kullanıcıda degılım acıkcası ınsallah seneye yazın orada gorusursek bırlıkte cıkarız benı bu konuda aydınlattıgın ıcınde sana cok tesekkur ederım s.gonzales....