Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

Scudo
bana uzak. hele o saatlerde çok daha uzak :D
ve o saatlerde oralar güvenli mi.

sahilde insanlar geceleri balık tutuyorlar sohbet falan ediyorlar. biz grup olarak gidiyoruz buraya ama en az 4 5 kişi ile bu rota da gidiyoruz ve eğlenceli oluyor :) yani köpekler arada bir kovalıyor o kadar :)

Herkese merhaba, bir ayı aşkın süredir yaptığım araştırmalar ve bu forumda okuduklarımdan sonra dün metin bike mağazasına kararlı bir şekilde gitmiştim. Ancak orda orbis plus marka ve Alivio donanımlı bir bisikleti bana gösterince kafam karıştı. Zaten mağazada çok fazla hengame ve karmaşa var. Tam olarak kişisel ilgi ve bilgi almak imkansız. Neyse orbis plus beyaz olduğu için ilk başta şık görünmedi ancak kutudan gri sarı kadrolu ve beyaz maşalı birtane daha çıkardılar ve topladırlar. Esasen şık duruyordu ama kadrosu medium olduğu için bu kez de ona taktım kafayı. Neyse Fiyatları aşağı yukarı aynıydı ve ben tercihimi markadan yana kullanmayı tercih ettim.
Merida Big Nine 40 29" jant ve 19" kadrolu siyah yeşil karma renkli olanı.
Donanım olarak Altus kullanıyor ama şimdilik ben aradaki farkı zaten bilmiyorum. Bu nedenle benim için yeterli olacağını düşünüyorum.
Umarım keyifli sürüşler yaparım ve bir gün toplu organizasyonlara katılma şansım olur.
Herkese iyi forumlar dilerim.

Yeni bisikletinle hoş geldin. İstanbulun neresinden acaba ?

Merhaba hoşgeldiniz bende bahcesehırdeyım galiba dun sizi gördüm içerde merida vardı ve siz dışardaydınız tabi o sandıgım kişiyseniz uzunboylu gözlük vardı.grubumuz var telefon varsa whatsuptan sizide dahil edebilirim.tekrar hoşgeldiniz

Evet sanirim o bendim :) zorda olsa bir karar berip aldim. Etkinlik yapiyormusunuz b.sehirde?

Evet saniri gordugunuz benimdir. Zor oldu ama o mridayi almaya karar verdim
. Etkinlik yapiyormusunuz b.sehirde?

Hoş geldiniz. Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Evet yapıyoruz telefonunuz varsa grubumuz var ordan haberleşebiliriz

Hoş geldiniz. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar, keyifli pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Kübra C.
Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim. Bisikletiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız bol pedallamalar.

• Beğen
Hoşbuldum ve teşekkürler mertceo, AykutÇ. ve Ömer KARAN.

Foruma ve Sedona ailesine hoş geldiniz. Yeni bisikletinizle kazasız, belasız ve bol keyifli pedallamalar dilerim. Bu arada hangi modeli tercih ettiniz?

• Beğen
@Emre Karaca

Teşekkür ederim, sedona 701 mekanik disk fren bisikletim.

@Kübra C.

@Emre Karaca

2000 TL altı bütçesi olanların nedense hep sedona tercih etmesini istiyorum. Hem kaliteli ürünler hemde iyi destek sunuyor firma. Yerli sermaye olmasıda bir etken.

İkinizinde yeni biiskleti hayırlıs olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler. Kasklarınızı ihmal etmeyin gençler. Benim gibi 2 ay sonra almayın sakın ..

Geri