Katılmayı çok isterim. Belirlenen tarih bana uygun. Fakat şöyle bir sorunum var. O hafta gece çalışıyor olacağım. Cumartesi sabahı işten çıkar çıkmaz uykusuz bir şekilde 140 km yaparsam bana da organ nakli gerekebilir Fakat şirketten bir günlük izin alabilirsem memnuniyetle katılırım. Selamlar..
Edit: Başka bir konuda turun 1 hafta süreceğini gördüm bu yüzden imkansız benim için
Uğur Bosdag : Yakinda 2 günlük turlar düzenleyeceğim o Turlara seninle birlikte olmak isterim
Çanakkale turu için aradığım 2-3 kişilik bisikletli arkadaş bulamadım bulamazsam bu tur gerçekleşmeyebilir.
İsmim Hakan , 29 yaşındayım , İstanbul B.çekmecede ikamet ediyorum.
İmalat işi ile uğraşıyorum
Uzun yıllar sonra ( en son lise 1e giderken bisiklete binmiştim) tekrar bir bisiklet sevdası aldı sardı beni , geçenlerde bir bisiklete binip sahilde 1-2 tur atınca ne kadar özlediğimi fark ettim ve soluğu bisikletçide aldım
İşin güzel tarafı gittiğim bisikletçi çocukluğumdan beri beni tanır , o zamanlar da bisikletçiden çıkmazdım benim için çok ayrı bi tutkuydu. İnşallah o çocukluktaki tutkuyu şu anda yaşayabilirim.
Bisikletçi Mehmet Abimizin tavsiyesiyle Sedona 840 model bir bisiklet sahibi oldum , iyi mi ettik kötü mü anlayacağız zamanda.
Buradan çok şey öğreneceğime eminim. Herkese sevgiler
Oncelikle yeni bisikletiniz hayirli olsun, herkesin cocuklugunda azda olsa bisikletle bir ilgisi vardir. Bende yakin zaman once bisiklete bindigimde zamanda yolculuk yapmistim. direk cocukluga iniyor meret sey !...
Bisikletini hayirli olsun, bende ayni bisikletten almistim. Ekipmanlari almadan once iyi dusun derim. Sonra baskasinda aklin kaliyor benim durumuma dusme
Hocam ilk ekipmanın kask olsun. Forum kask kullanmayan arkadaşların ibret hikâyeleriyle dolu. Hepsi de "Artık kasksız bakkala bile gitmem" diyor. Kazanın ne zaman, nereden geleceği belli olmaz. Önce güvenlik.
Selam kardeşim hafta sonu pazar günü küçükçekmeceden geçeceğim belki buluşabiliriz avcılar sahilde pedal çeviririz ama şuan net değil netleşince sana buradan mesaj atarım
Merhaba arkadaşlar 4 günlük Kapadokya gezisindeydim ben yokken forumda Alp Tekin ile adnan kahveci kardeşim arasında tartışma çıkmış ve konu kapatılmış bugün gördüm konuyu yakın zamanda yapacağım 17 Mayıs canakkale turu için ayrıntılı harita hazirlayacagim burda bilgi vermek isteyen verebilir. Sağlıcakla kalın
-bisiklet topluluğu olmak için bir araya gelmedik.birimizde 2 kolon bulunan city bike lı bir arkadaşımız var.(funk,jazz,blue grass,metal,dubstep,vs....)tekerli müzik arşivi gibiyiz.güzergahımız florya-yeşilköy-yeşilyurt-bakırköy.sadece keyif yapıyoruz.genelde hafta sonları topluca pedallıyoruz.yaş ortalamamız 22.
-Bense okula işe heryere bisikletle giderim.salcano xrs030 apex kullanıyorum.
-telefon:0505 842 77 22
-kafadarları bekliyoruz