Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

ARKADSLAR BNI TANIDINISMI BN SISMAN BMX Cİİ :p HUEHUEHE KARDESIM GORUSURUS MF OLMES BMX BOLUNMES

Scudo
cobike,
Ne oldu? Bisikletleri aldınız mı?

Okan abi bi ara şu zuhala verdiğin hamam tozu nasıl bişimiş nerden temin ediceğimi sölede bende kullanıyım..

@sGonzales

selam gonzales hamam tozu nu mu soruyorsun söyleyeyim sana bütün eczanelerde bulabilirsin

@sGonzales

WALLA DAGCI DOGRU SÖYLER HEMEN HER ECZANEDE BULURSUN , GÜL KOKULULARI DA VAR ARTIK :D

@okan-sea

Hhehe tamamdır abi en kısa zamanda bir eczaneye uğrarım..

geç kalmadıysam güle güle gidin.bende duygulandım.gurbete gitmek zor.ama Allah yardımcınız olsun..

Olsun olum okumak güzel bişi ama yinede özlicez seni olmassa bisikletinide al hollandada kızlara hava atarsın.:rolleyes: HOŞÇAKAL

kısmet diyelim :) ama artık şubat bitti bu saatten sora kar yağmaz sanırım ancak öyle bir kendini gösterir en fazla yazın susuz kalıcaz

Mf Uyeleri Ve Forumdan Arkdslarim Bazi Nedenlerden Dolayi (İŞ,aİle Ve Ev ...) Mf Ten Ayrilmak Yani Aktifligimi Yitiriorum Herkese İİ Pedallar Hoscakalin :(

@ZOZİK*MF

buna başladığın yolu yarıda bırakmak denir.MF i biz kurduk ve böyle bırakıp gitmek sana yakışmaz.Ben neden bırakmak istediğini biliyorum ama sen bilirsin..

Geri