@Ayetkin Erzan
evet bu 20 mayıs face den ilgi görmekte 20 kişi var hepsine olayın zorluğunu özel mesajla anlattım aytek sen avrupa yaka sorumlusu olarak avrupa pedaldan raifi devreye sokmaya çalış arabasını alsın en azından raif maşukiyeye kadar senle gelir enver minibüsü alacak bu 2012 en ilgi çeken turu olacak isteyen zıplar banliyö ile gebzeye gider ordan basarda haydarpaşadan bisiklet tahditi var evet 20 mayıs, senede bi adet kartepe otel insanları zora davet ediyorum bakalım son gün kaç kişi kalacak,,,,
evet futbol modern arenadır dünyada en fazla bu futbolun neden ilgi gördüğünü nasıl açıklayacağız amerikada ,amerikan futbolu ilgi görür ama bisiklet yarışları asla ,amstrong bu durumdan şikayet etti ,, bisiklet,amerikaya nazaran,avrupada daha fazla ilgi görür özellikle fransada italya belçika ispanya ,evet insanlar bence gidip hakeme bağırarak aslında iş yerinde patronuna yapamadığını hakeme bağırarak yapar böylelikle avutur kendini ,kitle koyundur ,,,kitle uyuşturulmuştur sosyal bilimde bunun adı var sosyolojiyi ve psikolojiyi çok severim,,,adım başı fenerbahçeli var ve formayı giyip bağdat caddesinde dolaşınca adamlara bi şeyler oluyor ,,bi gün aklına gelmez o kişinin yav arkadaş bi bisiklete merak salayım şöyle bi 200 km patlatayım anca senle ben yaparız bu işi ilk kez bu forumda bazı dondurmacı organizöterlerinden kat kat en zor organizasyonları yapmış ve gerçekleştirmiş adamlar olarak,,,evet senin mesajları takip ediyorum aytek gerek burdan gerekse performans grafiklerine bakıyorum,,,,,sağlıcakla kal,,,,,