Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@GokmenOzyurt
çekmeköy meydanda migrostan kuzeye doğru ilerlendiğinde ağaoğlu konutlarına ulaşılıyormuş
oraya varıldığında
zaten yolu bile bi bisikletçi mutlaka görülür
tam adresi bulmak imkansız gibi bir şey
yarım saattir internetteyim

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
şimdi mustafa abi
diyorsun ki
o kırmızı dairenin içine git
"yolu bilen bir bisikletçi görürsün"
değil mi ?

telefonumdan o daireyi hedef olarak gösteriyorum o zaman.

@mustafa akman

mustafa hocam,,,,
artık o kadar hız yok bende 54 yaşın verdiği hız nedirki gençken öylemiydi,,,,
bu ölüm olayı kaçınılmaz bi son ne yapsakta bu fani dünyada bence boş ve de yine boş,,sadece bu kürede kendimizi aldatarak yaşıyor ve avunuyoruz ,günlük yaşıyoruz geçmişe takılıp kendimize acıyoruz gelecekten ise korkar olduk,,
genç asla düşünmez ölümü.çünki onun önünde yıllar var,,,,,ama bi hastalık gelir vurur adamı kan kanseri,,yada kanser her sigara içen kanser olmaz hiç sigara içmeyen kansere yakalanır bu genetik piyangodur ,,,,,,,peki ne yapacağız şapkamızı elimize alacağız omzumuz dik öne doğru atılacağız bakalım bizi ne süprizler bekler yarınlarda,,,,

@Kudret Kurtcebe

şairin dediği gibi
"yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim
öfkem yaşayamadıklarıma"
alabileceğimiz bir düstur

geriye dönüp baktığımızda pişman olmamak lazım
uzun yaşama şampiyonu olamayacağımıza göre

bu sulu yağışta oldukça soğuk olan havada derby maçı tıklım tıklım,,
aytek biz artık çorbacılık yapalım ,,,,:) :) :)
açalım bi dükkan sultanahmette işkembecilik yapalım yada lehmacun döner kebap şiş,,,
yada nargilecilik yapalım ,,,,,,yok yok tekel bayi açalım ,,,,
ya da umut satalım milli piyango bayi işletelim umut tacirliği yapalım,,,

:) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

@mustafa akman

mustafa dost,,,pişman olma dedinde herkezin muhakkak ah keşke olmasa dediği bir çok olay olmuştur aslında bunları unutmak lazım hafızadan kazımak lazım ben arada sırada düşünürdüm keşke norveçe gitmese idim diye,şimdi 2 tane dairem var idi, bi de anneden kalan bu ev etti sana üç daire ikisini kiraya verirdim ,daireleri 79 da satın alacaktım o vakit iki daire alacak kadar sermaye vardı ,100 metre kare bunu şimdi kafaya takmıyorum , o vakitler kan gövdeyi götürüyor idi her gün 5-10 kişi sokakta vuruluyor bombalar patlıyor idi gençtik ve bu ülkenin bittiğine inanmıştım moral bozuktu,geride kalan annemi düşündüm ve ablamı ağbimi...çok zordu tabi ama yabancı ülkede ise iş dahada zor oldu , konuşmadığım zaman ben orda norveçli idim hiç kimse bana bakmıyordu benle ilgilenmiyordu ters ters bakmıyordu tipimiz rusa benziyordu,,,beni hep rus zannetiler bende bazen rusum dedim türkçe konuştum yediler ,,,

:) :) :) :) :)

neyse hayat ,yaşamak güzel gerisi laf ebeliği,,,

aslında hoş bi hikaye
eski bir tabirin yeri geldi
"zeval-i elem lezzet olduğu gibi
zevali lezzet de elemdir"

eski o acı günlerin batıp gitmesi
bugün gülmene sebep oluyor

güzel günlerin gitmesi ise
acı

şu ana bakalım
kudret kaptan bir tane

ayrı yakaların i,nsanı olmasak devamlı pedalalrız
seni seviyoruz

vesselam

(link)

anti arsan clüb açılmıştır ,,,,,,,
değerleri görüşlerinizi beklerim bisiklet özgür bi araçtır kişilerin elinde siyaset aracı haline dönüştürülemez ve kişilerin şahsi egolarına asla terk edilemez ve bisiklet üzerinden kask üzerinden kişiler ajite edilemez...a-ak hayırlı olsun face in bizati kendisine karşıda savaş açtım arkadaşlar orada face hakkında bol bol eleştiriler yazacağım millete mesaj atacağım,,ne kadar bisiklet kullanan var ise tabi toplasan 500 ü bulmaz ,,,,,,,,,,,,,,

@Raif Korkmaz

avrupa pedal bence fes etsin kendini raif face den avrupa pedal buraya yakışır dergaha ihanet edilmez benim duvara bakarsan direk buraya yönlendiriyorum orda duvarlara bakıyorumda ne yapıyor insanlar orda sevgili saysür kurucusu kafayı takmış bi kişiye önce kendi benliğini bulsun amcada ondan sonra falanca ol ama falanca olmayıda tasvip etmiyorum önce kendin olacan ama zordur bu iş yaşamın tamamı buna dahil olur ,,anti kime biliyorsun ama biliyorsun ben uğraşacağım :) :) :) :) :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri