Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mehmet kendir

hiç itirazımız olamaz
ancak turun çıkış değil dönüş saati bizim için önemli

tur saati ileri alınması demek
turun banisi olan
gökhan , ilk ekürileri olan benim ve erkurun katılamaması demektir
yani biz yine erken çıkacağız demektir

hani şu meyveyi hatırladığımız dönemde
http://3.bp.blogspot.com/-0M7cvt0mYOI/TkmQVQ1GeJI/AAAAAAAAJco/ARMd5DCH4-w/s400/limon.jpg
ben bunu ifade etmek istedimdi
yoksa muhalefet için değil

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Scudo
aypg yi sevmediğimi her fırsatta dile geitirmişimdir yine yazayım buradan..:):):):)

gökmenin kazasına üzülemeyeceğim iyi olmuş..:):):):)
nasıl rakı içilikr mangal yapılır onlara bakacaklarına nasıl adam gibi bisiklete binilir onu öğrenseymişler....

bugün bizde erken saatlerde yola çıktık ekip olarak bir kaç başka arkadaşta katılmak istedi yolda defalarca uyarılar yaptık uzun zamandır birlikte binmenin ve dikkatin sonucunda şükürler olsun 100+kmlik antreman sürüşünde kimseye bişey olmadı...

şimdi bizim bisikletlere bakın birde aypg nin kullandığı bisikletlere bakın daha kalın teker daha güçlü frenler amartisör vesayire bizim yaptığımız 100+km mesafe kaza olan turda yapılan mesafe belki bizim kinin yarısı keza tempolarda öyle belki demekki biz daha fazla risk taşırken bile daha başarılıyız kaldı ki takip mesafelerimiz zaman zaman 1cm ye kadar düşüyor...

bunları neden yazıyoruz...

banane ne yaparlarsa yapsınlar denilebilir...dimi ama vicdan taşıyoruz...

bu çocuklar gencecik çocuklar belki ileride iyi birer sporcu olacaklar ama böyle bir kazadan sonra ya soğuyacak ya ailesi izin vermeyecek artık v.s...

kazadır kimin başına gelir bilinmez tabikii
ama haftada iki kere sazlı sözlü turlara gidipte sonra kaza yapınca insan eleştirmeden edemiyor...

en nihayetinde mutlak olan şu ki her zaman sınır çizgilerimizin içinde kalmalıyız risklere karşı ( yarışlar ve hayati durumlar ) dışında...

hazır hızımı almışken bişey daha söyleyeyim..:):):)

şu ne olursan ol gel felsefeniz varya bence çok sakıncalı....
mesela atıyorum azılı bir katil yada terörist şu bu bisiklete binmeye karar verirse katılabileceği gurup aypg çünkü ne olursa kim olursa kabul ediyor içine alıyor... iyiymiş hiç saçma değilmiş.:):):):)::):):)

belki şimdi bi çok tepki alacağım bir sürü sıfatlar takılacak bana ama o zamanda diyorum ki ne ve kim olursa olsun kabul etmeseydiniz ben bööyylleeeyim..:):):):)
uyuz oldum çocuk düşünce....

lütfen herkes kendine bir pay çıkartsın...ben çıkarttım mesela sizlerle görüşmesine izin vermemeliydim..:):):):):):)

yandınız şimdi Çavuş kimbilir neler yazacak bunun altına...:):):):):):):):):)

Bu Ayetkin Erzan kim ya???
Heee şimdi hatırladım yoksa geçtiğimiz bir yıl içinde önce düşüp çanağını kıran sonra gece yarısı turiste çarpan ve turistin ifadesinde bana kamyon çarptı dediği ve şu anda aklıma gelmeyen bir çok kazayı yapan arkadaşmı yoksa??? :D :D :D

@Ayetkin Erzan

ülen sen var ya aytek harbiden vallada billada cennetlik adamsın yahu,,yahu ben yaşlanıyorum artık bu gün yalnış yazdım ama düzeltme yaptım olay şu bostancıdan bıçkıdereye(44 km ) şile rampalarını durmadan alarak ve kömürlükten girerek köy içinden rampaları alarak 2 saat 10 dakikada hibrit ile gittim tempo 20 oluyor şimdi bu gün ne oldu ilerleme yok bende şöyleki başlangıç yeri dudullu olunca ordan 34 km dir bıçkıdere bu günki skor ne idi bir saat 40 dakika tempo 24 şimdi bu sonuçlar aytek şunu gösterdi evet malesef yaşımız gereği güçte süreklilik olayı km ler katlanınca bende düşmekte tempo ,,,zati ben bunu biliyorum ve şu 113 km tempo olayının ardından nasıl 18 km rampa çıkacağım onu düşünüyorum bu gün hep şile rampalarında kafamda bu vardı beslenme olayını dahada kuvvetlendirme olabilir yalnız bu gün rüzgar arkamdan itti bu avantaj idi...diğer bostancıdan gittiğim gün rüzgar önde idi bu işler partnersiz olmaz ama benim partnerim yok ki bi adet 55 lik aranıyor şöyle ben tempoda o vakit enerji tasarrufu onun sayesinde yaparım birazda bu iş yani kartepe otel kesin kez ekip işi ve rüzgarında değişmeli olarak gitmek kafamda böyle şeyler var aytek,,asın ozaman beni,,,

:) :) :) :D :D :D

@Ayetkin Erzan

Aytekin abi diğeri bensem eğer
Benim kazam spd kazasıydı yeni geçtiğim için
Onun dışında bir kaza yok çok şükür
Bugun yol bisikletimle ilk defa uzun bir antreman yapmama rağmen
130 km nin az olduğunu düşünmüyorum
Sen yol bisikletini ilk aldığında kaç km antreman yapıyordun soruişareti
Bizden sizin kadar performans beklemek hakaret olur, onca yılınız var
Benim 1 günüm
Ben futbolcu olduğum için bisiklete pek vakit ayıramıyorum
Hobi ve kondisyon amaçlı
Hergün Sabah sahada akşam salonda antreman yapmanın demesi kolay sadece
Nasıl rakı içilir nasıl mangal yapılır onları görmeye değil kafa dağıtmaya gidiyorum
Ama sporun bana öğrettiği şeyler var
Mütevazilik ve saygı
Muhattap alıp cevap verır mısın bilmem
iyi akşamlar.

selamlar
sevgili Ebedi Kaptanımın uzun yazısını dikkatle okudum
beğensek de beğenmesek de pay çıkarmak zorundayız.
zorundayız
zorundayız
.....

• alınmalıyız
  • ifadeler bizi rahatsız etmeli
  • tedbirimiz almalıyız
  • başımızı iki elimiz arasına alıp düşünmeliyiz
  • yanlışlarımızı düşünmeliyiz
mesajı kötü niyetli asla ve asla değil
niye olsun ki

Aytekin kaza yaptı yapmasına
Contador da olsa yapardı
elinde değildi ki
arkadan gelip çarptılar

Gökmenin kazasından ders almak lazım

AYPG bir gurme grubu gibi hareket ediyor
Allah"a çok şükür olsun ki sadece kazaları sıyrıkla atlatıyor
şimdilik
ama kim bilir

gençlere örnek olmamız lazımken
örnek olamıyoruz

canımız iki teker üstünde saklı
iki paslı tele bağlı

ekibin sözü geçen yaşı veya gönlü büyük abileri
bu duruma engel olmalı; birimizin canı yanmadan

gökmen bir örnek olmalı
ama tek o değil ki
geçen hafta bebek dönüşü bir minik :in: kardeşim
yolun ortasında elini bıraktı ve boylu boyunca uzandı

birinin canı yanacaksa sorumsuzluğundan dolayı
ailesi yasaklasın daha iyidir(bu söz birine değil!)

daha yazacak ne kadar çok şey var
  • ama okunmaz
  • zaten mimliyiz
  • konuyu o müskirata getirmek isteniyor denir
  • falan filan

• Beğen
Tepkiler: Hato
@mehmet kendir

Evet yarınkı voleybol lıstesıne baslayalım artık, ben daha erken gıdıp masa tenısı oynayacam hemde ısınmıs olurum, erken gelen olursa beklerım, listeyi başlatıyorum, kesın gelecekler dıye bıldıklerımıde yazayım gelenler eklesın gelmeeynler adını sılsın...

1-) CNYN
2-) Mehmet
3-) Özgür
4-) Raif
5-) Aytekin
6-) Muharrem
7-) Gökhan
:cool: Levent
9-) Nuri
10-).......

Aklıma gelenler bunlar gelen gelmeyen devam etsin artık....

@mehmet kendir
Bozacı nerde ki?:rolleyes:

vet yarınkı voleybol lıstesıne baslayalım artık, ben daha erken gıdıp masa tenısı oynayacam hemde ısınmıs olurum, erken gelen olursa beklerım, listeyi başlatıyorum, kesın gelecekler dıye bıldıklerımıde yazayım gelenler eklesın gelmeeynler adını sılsın...

1-) CNYN
2-) Mehmet
3-) Özgür
4-) Raif
5-) Aytekin
6-) Muharrem
7-) Gökhan
:cool: Levent
9-) Nuri
10-) Hasan
11-) ....

Aklıma gelenler bunlar gelen gelmeyen devam etsin artık....

Sn. Fatoş olayları çarptırma benim hiç bir kazamda kusur veya tedbirsizlik yok adamı hasta etme geçen bariyerden ağlarken nasıl düşmüştünüz hani süper lüx bı kahvaltı yapmaktan dönüyoduk Emre nalbantoğlu senin Kazan'dan haberim yok ve seni kastetmedim ben sadece gökmenden böyle bı kaza beklemezdim gerçi tam ayrıntılarıda bilmiyorum ama yeri gelmişken eleştirilerimi yapayım dedim gerçekten senin yazına yazılacak bı şey yok çok saçmalamışsın neyse takılın kafanıza göre bakalım

Herkeze geçmiş olsun,tur başlangıçta çok güzeldi kötü bitti,gökmen kardeşime geçmiş olsun tekrardan,arkasında idim ama göremedim benide orda oturan teyze uyardı yavaş gidin "arkadaşınız düştü" diye.. merdivenleri farkedemediğinden denge kaybı olmuş olabildiğimce yanında oldum.. herkeze selamlar olsun

@Hasan TÜRKER
Ben izlemeye gele bilirim hareket güzergahı nerden ve nereye

@Hasan TÜRKER

@e.bugra

Tekzenden cıkış 20:00 ile 20:30 arası herkes kafasına göre çıkıyor, maç 21:00'da olıvıumun karsısındakı stadın yanında kapalı spor salonunda baslıyor...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri