Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Fatma ER

Offf bu fırçayı bekliyordum :(

Ama inan senin geleceğinden haberim yoktu.Sen forumda hiç yazmıyorsun.Bende Facebook'a üye değilim.Sonuç olarak oraya gittiğimde öğrendim, seninde gelmek istediğini ve çok üzüldüm...

Çok pişmanım , af diliyorum :eek:

Telafisi için emrinizdeyim :)

@AYDIN DİRİCANLI

aga gene iyi yırttın valla:)

ben olsam ağız burun dalardım..:boese157: : sen kızı alma sohbet muhabbet oh ne ala:rolleyes:

fatma, kesin aydın yarın gelir bak demedi deme peşini bırakma;)

binin bisikletlerinize, sağdan sağdan gelin.. acele etmeyin ....örtmenim.....:in:

Aksam tur var dımı agalar.
Lısteyı baslatayım barı :p

A.Y.P.G. Cuma Tur'u,
20:30 PO'dan Areket...

1. Asan
2. ...
3. ...
4. ...

( Lutfen erkescıkler Lısteye adını yazsın beyaa :) )

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
@Fatma ER

Ben şimdiden hazırım o zaman.Haftaya Çarşamba Saat : 19:00 - 19:15 gibi, Beşiktaş Barbaros meydanında bekleyeceğim.Yani Begüm'de mavra süper olduğundan değil , sırf sen affedesin diye yani :D :D :D

Şaka , şaka affetmene yardımcı olabilecek bonuslarla oradayım... :)

@Fatma ER

En son Begüm'de konuştuğumuzda :) :rolleyes: :D vardı, yarın kesinleşir zaten...

yarın tatil bu akşam begüm daha keyifli olur..

çarşamba geleceğinize cumaları gelin ( aydın & fatma )

dün akşam evde bir patlama sesi, herhalde kalörifer borusu gümledi dedim..ara tara bulamadım.. sonradan anlaşıldı bisiletin arka lastik gümlemiş..
çarşamba metin'de tekerin telleri değişti, çemberin içinden teli germek için kullandığı matkap ucu yuvanın bir tanesinde çapak yapmış.. zaten 80 hava bastı ev sıcak, anlaşılan lastik genleşti güm..şimdi söktüm çapağı zımparaladım. bendeki pompa yalan olmuş lastikçiye gideceğim ...

akşam PO dayım...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri