Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@ozgurozgenc

Neyse Dostum üst devre olunca rahatlarsın, biz son üç ay nöbetden düşmüştük :D :D :D

Bu arada ben hala buluşma yeri neresi anlamış değilim, arkadaş dışardan birileri okuyup katılmak istese nerde nasıl buluşulacağını anlayıpta gelemez ha, ben bu kadar zamandır grubun içindeyim ben bile anlayamıyorum nerde buluşacağımızı tariflere bak malum yer, asansörün ora, köprünün altı, caminin yanı v.s. ulan yokmu arkadaş şunun adam gibi anlaşılır net bir tarifi...

@Hamdi Karabacak

sırf böyle dedin diye katılacağım yoksa ne İstanbulda bisiklet nede İstanbuldaki bisikletçiler umurumda..:):)):):):) ben sana takılırım..:):):)

iş çıkabilir diyosun yanii.:):):):):)):):)

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
günaydın,,avrupa pedal,,,,,,

belediye binasında dikileceğim,,,,ondan sonra taksime uzarım sizle ,,,bakalım garipçe yalan oldu herhal..gelen yok,,,

İsyan ettikten sonra Sarayburnu surlarında şarap içermiyiz????

Raif İSYAN bastırılırsa biz altta mı kalacağız????

Bu günkü turdan ilk fotolar...

Sabah ilk buluşma malum yer,her zamanki yer v.s.
(link)

Ömer kaskı nasıl kırdığını anlatırken...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Çorbacıda Kudret abinin sekiz yerden patlayan tekerini tamir ederken :D :D

(link)

Kudret abinin ınandırıcı poz verme çabaları

(link)

Esselamu aleykum ve rahmetullah
(link)

Ve Cemmmmmm
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

yav ne güzel aytek raif ben gidiyorduk arkadan güm diye patladı arkadaş sonra baktık grub gitti ,,aytek dedi çorbacı ,,bizde temem dedik ,,,raif onlar aşağı yoldan gelir dedi ama raif daha iyi organizasyonu bildiği için bizi yönlendirdi,,,

yav çöp bidonu ile ben ne yapıyorum orda ,,kafayı yemişiz orda belli,,:D:D :D

@Ayetkin Erzan

bugün iyiki lastik patladı yoksa harbiden bi olay olurdu ,,,,

:D :D :D

hoca bi yalnış yaparsa cemaat ne yapar ,,,:D :D :D :D valla hoca çorba dedi cemaat uydu,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri