Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@AYDIN DİRİCANLI

Bosver abı ben hep arkadan suruyorum. :D

Scudo
Nasılsın Aytekin abi?
-İyiyim Aytekin abi

NasılsınHamdi abi
-İyiyim Hamdi abi

@Hasan TÜRKER

slm hasan kardeş tekrar geçmiş olsun allah acil şifa versin bir isteğin varsa söyle varsa yardımcı olurum:D

@metin karaman

sagol metın abı tesekkurler...

Duyuru...!

8 Kasım Salı günü Belgrad ormanında çekilmiş olan PerformanStanbul fotoları gönüllü ve rızalı çekilmiş fotolar olmayıp oradaki guruplarla hiç bir alakamız yoktur...

8 Kasım sabahı Kemerburgaz Yol Bisikleti gurubu ile yaptığımız sürüşten sonra Belgrad Ormanında piknik yapacağını düşündüğümüz A.Y.P.G üyelerinden gönül dostlarımızla buluşmayı beklerken tamamen tesadüfen kalabalı bir bisikletli güruhun içinde bulduk kendimizi...
Oysa biz antreman bitiş saatimiz ve yeri A.Y.P.G NİN MANGAL SAATİ VE YERİNE yakın olacağını düşünerek o günün sabahı Can Ayan la yaptığımız tel görüşmesinde uğrayıp yemeğe katılmaktı niyetimiz...
Dolayısıyla bir çeşit aypg nin oyununa geldiğimiz aşikardır...

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
keşke bu akşam biz kendimiz aramızda futbol maçı yapsaydık..

kesin daha keyifli gecerdi.olsun biraz üşürdük..

bu kadar küçük düşecek kadar ruhsuz oynanmaz..

millet pazar günü saraçhaneye gidiyomuyuz hava şartları nedir nasıl olur bilmem ama ben gitmek istiyorum

• Beğen
slm aypg günaydın hayırlı hafta sonları...

nasılsın raif iyiyim raif..

arkadaşlar bu akşam sazlı sözlü bir tur olur mu????

Begüme çakıldık kaldık...

Samatya yada Sarayburnunda ....&balık diyorum...
Begüm olursa erken başlasın muhabbet....

@mehmet kendir

8-0 yenildiğimiz zamanları özledim, en azından o zamanlar bir kaç atak yapar kaleye bir iki cılız şut çeker sonrada yenildik ama ezilmedik diye kendimizi teselli ederdik, hem yenilip hem ezilmek acıymış gerçektende :mad:

@Raif Korkmaz

raif aytekinin tekerini getirsene yahu,,:) :) :)

bu arada hasip çehre öldü,,,,,ayetkin erzan neden çünki aytekin erzan niki yasaklı idi ama yasak kalktı fakat aytekin o nikin şifresini unuttu

:D :D :D :D :D

raif hırvatlar işi götürdü,,,,,,

daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ekmek yiyeceğiz nerde bizim leopar trek gibi bisiklet performans takımlarımız hikaye olduk raiffffffffffffffff
hikaye,,,,,,,,,,,,,,,,,,futbolda hikaye bisiklette hikaye ,,,,,,,,,,,,

onun için mangala devam ben artık bundan sonra avrupa pedalın mangallarında olacağım,,,,,,,yaşasın mangal kahrolsun performans,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hohohohohoho

@mehmet kendir

Valla bende gıtmek nıyetındeydım ama durum malum mehmet abı.
ben bır hafta kadar dınlenmedeyım. :D :D :D

@mehmet kendir

Saat 12 gıbı orda olucam Mehmet_K Abıcım :):):)

Benim mesajım alıntı yaparak cevap yazdığım mesajın üzerinde çıkıyor :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

cevaba cevap yaşasın avrupa pedal yaşasın mangal kahrolsun performans,,,

:D :D :D :D :D :D :D :D

ömer ve hasanla saat 12 gibi ömür deki alışveriş merkezinde buluşacağız ..çay içip geyik yapacaz.. malum asan hasta gelmek isteyen olursa oralardayız.. tel 0535..405.88.38

• Beğen
@Raif Korkmaz

raifffffffffffffffff yarın belediye önünde eylem var basın kamera, ben polis durumu sen ne yapacan sonra hücummmmmmmmmmmmmmmmm garipçe yahu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

:D :D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri