Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Herkesın Kurban Bayramı mubarek olsun.
Bısıkletınız saglam, bacaklarınız guclu ve kadansınız bol olsun.
Hep bırlıkte nıce mutlu bayramlar dılerım...

Sevgili arkadaşlar...Grubunuzun dış kapı mandalı olsam da bir şekilde kendimi bu gruba dahil hissediyorum :D Ama bu benim yüzsüzlüğüm sayesinde değil sizin misafir perverliğiniz ve arkadaş canlısı olmanızdan kaynaklanıyor.

Başta AYPG olmak üzere tüm bisiklet forumun kurban bayramı kutlu ve mutlu olsun.

Yaş ilerleyince bayramlarda daha bir hisli oluyor insan... :eek:

Beyler bırakın boş Bayram muhabbetlerini napıyoz bayramda hiç bişey yapamazsak ikinci günü akşamı organize olalım saç tava bulalım kavurma yapalım Begümde falan kurban eti olursa çanta olmaz , çanta olursa kurban eti olmaz kafanıza göre takılalım tur olursa Gökçeada diyorum

Aydın Diricanlı kızların sayfasına paso yazıyo ama PerformanStanbul a hiç yazmamış. Bizimde desteğe ihtiyacımız var bize neden destek yok bizim neyimiz eksik, kızlar diyoki boşuna yazmaYın zaten farklı bişey yok eğer gerçekten destek verilecekse ananızı bacınızı kızınızı sevgilinizi yollayın diyolar

Eğer profesyonel bir sprinter değilseniz neden sprint çalışasınız? Çünkü sprint eğlencelidir. Tam bir hız oyunudur. Ayrıca, sprint yeteneği tehlikeli durumlarda da işe yarar, örneğin azgın bir köpekten kaçarken ya da sizi görmeden yola çıkan bir arabaya çarpılmamak için hızlanmak gerektiğinde.

Sagol metın abı senınde bayramın mubarek olsun...

@Hasip Çehre

:) :) :) Yazmıyorsam, bu sizi sevmiyorum demek değildir :) :) :) Bir daha gelsem dünya ya, yine bisiklet aşığı olurdum :) :) :)

Hasip abi...PerformaStanbul'un bu tarz bir desteğe ihtiyaç duyduğunu bilmiyordum... :eek: Maaşallah cayır , cayır biniyorsunuz bisiklete, bir gün de sen niye gelmiyorsun demediniz (alın size bayram polemiği :D ) ...Tur olarakda bir desteğim olamaz, çünkü bende performans yok (Henüz :mad: )

Hislendirme beni, kırma kalbimi bayram günü... :)

mesajları iyi okumak gerek
satır aralarında I Take In kitap yazar

Can"a saygım büyük
üstad dır
renkleri karıştırmamak gerektiğini en iyi sevgili Can bilir
http://www.varbak.com/galeri/g%C3%B6kku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1-renkleri-nb18595.jpg
buradaki güzellik ayrılıktan ileri geliyor

herkese iyi bayramlar
(link)

@Genç Osman Bircan

slm osman kardeş sağol sanada hayırlı bayramlar bende malatyalıyım neresindensin ben pötürgeliyim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri