Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
AYPG Carsamba Aksam Tur lıstesı.

1. Hasan
2. Mehmet_K
3. Levent_K
4. NN Nejat
5. ...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
@can ayan

Şöyle de ayrıntılandırabiliriz.
(link)

Fakat linkteki devam eden satırları okursanız katılımın ücretli olduğunu görürsünüz yanlış anlamadıysam.

Kafilemiz ulaşım konaklama ve güvenlik gerekçeleri ile sınırlı tutulmuştur, Bayram tatili nedeni ile oluşan yoğun katılım talebini karşılamamız, gerek konaklama, gerek yol güvenliği, gerek ulaşım, gerekse ekonomik nedenler ile mümkün görünmemektedir. Kafilemiz Yönetim kurulu, temsilcilerimiz ve asli üyelerimiz ve gazeteci ve misafir katılımcılardan oluşmaktadır. Yeni katılımcı alınmamaktadır. Ancak etaplarda grubun arkasında olmak kaydı ile refakat edilmesi mümkündür.
Bisiklet sevenlerin bilgisine sunulur.

Bisikletliler Derneği İLK DUYURUMUZ FACEBOOK SAYFAMIZDA "Dernek yönetim kurulumuz yaptığı toplantı sonunda ;
- Dernek saymanlığı görevine Ahmet Bülent Yamaner seçilmiştir.

- 7 - 10 Kasım 2011 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz "ATAMIZIN YOLUNDAYIZ" Bisiklet yolculuğu için katılım şartları belirlenmiştir.
* Yönetim kurulu üyelerimiz ücret ödemeden katılabilecektir,
* Temsilcilerimiz ücret ödemeden katılabilecektir,
* Asli üyelerimiz müracaat sonrası üye aidatlarını ödemiş ve kontenjan müsait ise 100 TL bağış yapmak kaydı ile,
* Fahri üyelerimiz müracaat sonrası kontenjan müsait ise 500 TL bağış yapmak kaydı ile İstanbul - Ankara arasındaki etkinliğe katılabilecektir.
Katılım için kayit@bisikletliler.org adresine iletişim bilgilerinizi detaylı bir şekilde yazıp mail atınız." İDİ. ANCAK SON DUYURUMUZ GEÇERLİDİR.

Böyle derler kısaca.

Bilmiyorum. Beğenmedim.

şaka maka levent abi nerde oynuyoruz akşam
çok sakat bi zemindeyse oynamıyım
top getiriyimmi bu arada

Saha:
Yeşilköy/ Sahildeki karakolun önündeki (olması lazım, yada biraz ileride yada geride olabilir) en son yapılan oyun alanı.
Yan yana, iki adet. Biri basketbol, biri de sadece tel örgülüyle çevrili alan formatındaki basit oyun alanı.

Yerler ne çim ne de halı.
Canınız isterse. :)

@Emre;
Yerler taze siyah asfalt, tartan pistten hallice ;)

top getiriyimmi akşama
ışıkları açıyolarmıki
bu arada top getiriyimmi sorusunu 3. kez soruyorum Levent abi

Mehmet_K ya ulaşamıyorum, O getirecekti.
Ama sen getir topu Emrecim!.
Garanti olsun, hem tekniği yüksek arkadaşlar var aramızda, top beğendirmemiz lazım.. :)

Mehmet_K ya ulaşıldı, O da top getirecek. ;)

Arkadaşlar kışın kar olunca devam edilecekmi bende aralık ayında istanbulda olacam!

gece maçında karakoldan aldığı özel izinle sahayı aydınlatan levent kardeşimize teşekkür ederiz,, fakat 5 kişiye karşı 7 kişi oynamalarını ve bizi yenmelerini kabul edemiyorum ( fena yenildik ama ezilmedik..)

maç keyifli .. sandıklar ve sandalye içimizi ısıttı muhabbet 10 numara

aga tabiki azerenka...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri