Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
şurada AYPG yok ya.
içim buruldu resmen.

(link)

Scudo
biletler için bilet gişesi bilet vermeye razı ama bisiklet lafını duyunca beni danışmaya , danışma... bisikleti duyunca saha bölge müdür yardımcısına yönlendirdi..o da normalde yassak kardeşim dedi.. sonra arka tarafta küçük boş bir yer var bügün giderseniz göndereyim!!!ben cumartesi sabah gideceğiz deyince ozaman kim nöbetçi kim olur bilemem diyerek kestirip attı ..sizin nöbet çizelgeniz yok mu diye sordum.. yok belli olmuyor belki ben olurum ya da başkası.. biz buraya bakırköyden geleceğiz almazsanız ne yaparız diyorum.. bilemem diyor.. peki sen burada olursan bisikletler için ne ödenecek dedim 10 bisiklet varsa, 5 bilette bisiklet için diyor... ama garantisi yok .. ha bu arada bilet 7 tl adam başı bisikletletle beraber 10 tl olur binebilirsek durum budur beyler.. benim derim ki cuma akşamdan gidelim nerede istersek orda duralım çadırlarımız var bunlara minnet edeceğimize keselim kendi biletlerimizi:))

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mehmet kendir

Ben herturlu uyarim. Neticede birlikte olduktan sonra, benim icin her yol kiyikoy ...

@mehmet kendir
Bence gidelim sabah, birşekilde binebileceğimizi düşünüyorum.
Öteki türlü çok zor olur kamptan bişey anlamayız.
Üçer üçer vagonlara dolarız bir ker binice de problem olmaz.
Bence sabah tren olayını denemeden çıkmayalım.
Olmadı basar gideriz.

• Beğen
Selam millet , öncelikle pazar günü turu çok güzeldi,katılan herkese teşekkürler.Mehmet abi palamutu 12 tl ye aldım hemde en büyük olanını.Can amca komandosuz kamp sarımsaksız caçığa ,rakısız lüfere , limonsuz baklaya benzer tabiki ben varım. Mehmet abi c.tesi sabahı biz her durumda trene bineriz,çok itiraz edeceklerini zannetmiyorum.Cuma akşam hem toplamnmak zor olur , hemde gece fazla yol gidemeyiz.ben c.tesi sabahı derim.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

çarşamba konuşalım bineriz derseniz ben varım ama mahoya çatarsak can sıkıcı olur... gelmene sevindim... bir güzel haber de süleyman ağa dan bekliyorum... ...hayırlısı...

• Beğen
Hayırdır AYPG'nın guzel ınsanları. Dun aksamdan berı kımselerden ses seda cıkmıyor. Nerlerdesınız bakıyım. Kımseler yok. Cok sessız buralar...

Hafta sonuna iş kalmasın diye gece/gündüz çalışıyoz. :)

• Beğen
Zaten sunun surasında ne kaldı.
yatcaz - kalkcaz
yatcaz - kalkcaz
yatcaz - kalkcaz
yatcaz - kalkcaz veee
attaaaaa :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
istediğimiz bisiklet haşim usta dan onay almadı.. yoksa 18 kadro salcano NG255 SD ile gelecektim ..(ikinci el) önümüzdeki ay bakacaz artık..

• Beğen
@Hasan TÜRKER

Hasan,
Telefona igo yükledim. :)
İğne adayı tarif ediyo şimdi :)
Marketten değilde arkadaşlar flaşdikle getirdiler, kurduk oldu:in:
Yalnız pili tez bitiriyormuş, bisiklete takma aparatı ve bisikletten şarj olayına girmeli ......

• Beğen
@Levent_K

Abi ole bi sarj olayi olsa super olur valla.
Ben yedek batarya almayi dusunuyorum ama oda iyi bi cozum degil. Sporttracker filan cok batarya gidiyor...

gerçekten güzel bi etkinlik

• Beğen
ama tabi istanbullular için :D

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri