Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan TÜRKER

Size dereyolunda buluşmak uyar mı Hasan bey Kocasinan Karakolu tam olarak nerede kalıyor anımsayamadım,şirinevler olur mu mesela sizin için.Çarşamba akşamdan önce görüşebilirsek çok iyi olur. Kolay gelsin görüşmek üzere

Scudo
Bundan sonraki Her AYPG turuna ayrı başlık açıp, sosyal içerikli mesajlarla bezeyelim.

Harcanıyoruz bu başlık altında;

"Geleneksel AYPG Bebek gibi Bebek Turu" ya da,
Geleneksel AYPG Bebek Bebeklerindir Turu"... gibi
olma mı?
Ya da,

"Geleneksel Gökhan&AYPG Bebek gibi Bebek Turu" da olabilir.:D :D :D

Ya da;
"Geleneksel 10:00 da Eve Dönemeyen Bal Kabağı Olsun Turu"...:D :D :D

forma ücretlerinin toplanması lazım
bedenler ne olacak
raif ve ben 2 farklı forma giydik
düne kadar L giyiyordum
bol idi
dünden beri M giyiyorum
vücuda yapışık

raif ise düne kadar giyemiyordu
artık giyebilecek(değiştik)

bir turda karar verip bana özel mesaj atın ki silinmesin
erkut ve fatih irade beyan etti
diğer üç kişinin de beyan etmesi lazım

aranızda bir kişi olabilir
toplayıp bana ulaştırabilirsiniz
ücret hallolur hallolmaz üretime geçilir

bedenleri tespit etmek önemli

Hafta İçi Akşam turları içinde;
"Gece 24:00 Geç Kalma/Geç Kalan Akşam Ebesi"

Redbull dan sponsorluk bile alınabilir.:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
c.tesi sabah
07:30 sirkeci
10:00 çerkezköy

önce çilingöz
duruma bakarız beğenmezsek yada uygun değilse
oradan kıyıköy 60 km.
profil zaten aynı. bence çok makul.
çadır da uyar pansiyon da.

pazar akşam.
çerkezköy 19:15
sirkeci 21:42

demlensin.
çarşamba konuşuruz...

http://i.imm.io/9C1q.png

Duyuru yapasım geldi :D
Kapıdağ turundan yada başka nedenlerle bende malzemesi olanlar bu akşam benim evden malzemelerini alabilirler bu akşam 19:30'dan sonra evdeyım, ayrıca mustafa abı sende benım heybem var, kısacası benımle malzeme alısverısı olanlar bu aksam halledebiliriz, Haşim sende formaları alırsın, zamanında alınmayan malzemelerden müessesemiz sorumlu değildir:D

yapılacak müsabakalar,önceden belirlenen takımlarmı!! yoksa o anda doğaçlama ''aldim verdim ben seni yendim'' iki kişinin karşılıklı ayak adımlarıyla bir noktada buluşması ve ayağı üstte kalanın istediği kişiyi almasıyla başlayan adam paylaşımı şeklindemidir... bu kriterler benim ve benim gibi düşünen pedalşörler için önemlidir...ayrıca bu müsabakalarda oynayacak oyuncuların AYPG ye üye olmaları mecburmudur...ve çok tutarsa bu yapılan müsabakaların isim babası olma hakkım varmıdır??? voleybol futbol konusunda gerçekten oynayanların mı yoksa ben bir zamanlar şöyle oynardım diyenleri sahne alacağı bir organizasyonmudur.....

@mehmet kendir

Abi bundan önceki tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla her hafta aynı kişilerden oluşan takımlarla oynanması ilerleyen haftalarda rövanş duygusu oluşturup rekabeti arttırmakta oysaki bizim amacımız rekabet değil spor yapmak ve bir arada hoş vakit geçirmek bu nedenle maçtan iki dakika önce takımları oluşturmak hatta bir taraf güçsüz olduysa maç içinde karşılıklı değişimle takımları dengelemek daha mantıklı olacaktır kanısındayım. evet abi aypg üyesi olmalı, üyeliğini belgelemeli hatta ikametgah,nüfus sureti, iki adet 4,5X6 cm boyutlarında vesikalık fotoğraf ve 2 tane kefil ile AYPG bürosuna şahsen başvuruda bulunmalı:D Abi oynuyonmu oynamıyonmu ya karar ver konuyu moleküllerine ayırdın ama hala net bir cevap yok:D

raif diğer topikte ileri sürdüğün fikir güzel bu olayın merkezinde avrupa pedal tüm ekip ve formaları ile hazır olmaca ben gezi bölümüne topik açarak olayı başlatmaca ,,,belgrad kadar çekici olan bi yer düşünülerek bu bisikletten alınan yük parası olayını protesto etmece bu protesto nasıl olacak ve nerede olacak ido ve trenleri protesto edeceğizde bunun bi rajonu olmalı ve 500 rakama nasıl ulaşılacak bedava köprü deyince 2000 yakın insan vardı yahu bi protestoya kaç kişi gelecek belgradda sucuk dedik 54 kişi geldi ama içeriğinde kapıdan onlukları verecek ve girecektik, evet paramızı verdik ama protesto onluklar şeklinde oldu almak istemedi adam sonra ne hikmetse bütün onlukları aldı ,,evet böyle ince ince düşünmek lazımda nasıl olacak protesto ....sonra dernek var hocam ne yapar bu dernek kendinemi müslüman bunlar ,,,

Futbol:
1-) Raif
2-) Emre
3-)özgür
4-).....

Voleybol
1-) Raif
2-)Can
3-) Özgür
4-) Levent
5-).......

Durum